Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΥ ΤΣΑΪ, ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6,00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Κ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ Κ. ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΘΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.


ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΣΙΟ-ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ Π. ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΑΡΑΠΗΣ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ,  ΜΕ ΘΕΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ «ΕΝ ΤΩ ΝΑΩ ΕΣΤΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΣΟΥ», ΟΠΟΥ ΑΝΕΛΥΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΛΑΦΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΩΦΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.


ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Κ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΝΕΣΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ, ΕΦΟΣΟΝ Ο ΝΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΝΑΟΥ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ Κ. ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΣΤΟ ΝΑΟ.
ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΕΣΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ  ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΟΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ», ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ Κ. ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ  ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.