Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την Πρωτοχρονιά 2016

Φίλες και Φίλοι,
Υποδεχόμαστε το 2016 με την προσμονή αλλά και με την πίστη, ότι,  θα είναι μια χρονιά καλύτερη για τον τόπο μας, αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να αγωνιστούμε συντονισμένα, με ομοψυχία, ισχυρή θέληση και σκληρή δουλειά. Το οφείλουμε πρώτα από όλα στους νέους ανθρώπους, που καλούνται να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον όλο και πιο ανταγωνιστικό. Στη νέα αυτή γενιά οφείλουμε μία νέα δημιουργική αφετηρία για τη χώρα, με μέλλον και προοπτική.


Φτάνουμε στην τελική ευθεία μιας δύσκολης χρονιάς, όπου η συλλογική προσπάθεια και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο που υποφέρει από ασθένειες, από φτώχεια, από μοναξιά, οδήγησε τα βήματά μας. Και παραμένουμε αισιόδοξοι. Γιατί μένοντας όρθιοι στις κρίσιμες στιγμές ισχυροποιείται η πεποίθησή μας, ότι, εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να καθορίζουμε την τύχη και την πορεία μας.
Με τις σκέψεις αυτές, εύχομαι ολόψυχα το 2016 να είναι η χρονιά που θα ανοίξουμε τις καρδιές μας, για να καρποφορήσουν μέσα τους αξίες διαχρονικές, όπως η κατανόηση, η ανιδιοτελής προσφορά, καθώς και η ζωντανή ελπίδα, ότι, παρά τις αντιξοότητες των καιρών, το χαμόγελο μπορεί να επιστρέψει στη ζωή όλων.
Καλή και ευλογημένη χρονιά!

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ

Δήμαρχος Κατερίνης