Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Η 2η ημέρα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.




Αν ήμασταν ενθουσιασμένοι από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, χθες στην δεύτερη ημέρα σημειώθηκε το αδιαχώρητο από την προσέλευση του κόσμου που συνέχιζε να καταφθάνει στον Καπνικό Σταθμό μέχρι αργά το βράδυ.

Για να καταλάβετε το πόσο κόσμο είχε χθες το βράδυ, για να μπορέσεις να παρκάρεις το αυτοκίνητο σου έπρεπε να ψάξεις 1-2 τετράγωνα πιο μακριά για να βρεις χώρο!

Το πάρκινγκ των δικαστηρίων ασφυκτικά γεμάτο όπως και οι γειτονικοί δρόμοι!

Μια ακόμη υπέροχη βραδιά λοιπόν, με εκδηλώσεις που κράτησαν το ενδιαφέρον του κόσμου, μικρών και μεγάλων αμείωτο, και η διασκέδαση και το χαμόγελο ήταν ορατά στα πρόσωπα όλων.



Κουκλοθέατρο, παραμύθια, δημιουργικά παιχνίδια, γλυκά κ.α. για τους μικρούς επισκέπτες του Χωριού.

Συναυλίες, κόκκινο κρασί με μπαχαρικά, για τους μεγάλους.

Και οι φωτιές να ζεσταίνουν το Χωριό και τους επισκέπτες του.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κονταριώτισσας "Πίερες" άνοιξε τις χθεσινές εκδηλώσεις, και στην συνέχεια η Βασιλική Κωστοπούλου, ο Δημήτρης Δριστάς, η Άννα Δρανίδου, και ο Σωτήρης Τζήκας μάγεψαν με τις ερμηνείες τους και έδωσαν ένα υπέροχο τόνο στο Κυριακάτικο βράδυ του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Ο Γιώργος Κατσαντώνης και η Κική Κιτοπούλου-Βρέντζου με το Κουκλοθέατρο, και τα παραμύθια τους έκαναν τα μικρά παιδιά να μην θέλουν να βγουν από την Παραμυθούπολη!

Για μια ακόμη βραδιά οι εθελοντές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να μην λείψει τίποτα στους επισκέπτες του Χωριού, η Διασωστική Ομάδα στην θέση της όπως πάντα να εμπνέει σιγουριά και το μόνο που έπρεπε να έχουν μαζί τους οι επισκέπτες του Χωριού ήταν… χαμόγελο και διάθεση για να περάσουν καλά!

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου, από Δευτέρα 14/12 μέχρι και την Παρασκευή 18/12 θα λειτουργεί μόνο τα πρωινά για να υποδεχτεί τα σχολεία της πόλης μας.

Για εμάς τους μεγάλους υπομονή μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο!


ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ