Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Δηλώσεις Στέλιου Χατζηιωάννου αναφορικά με το παιχνίδι εναντίον του Αιόλου και με τη λήξη του 1ου γύρου του πρωταθλήματος.


"Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την απόδοση μας, και ιδιαίτερα όπως προσεγγίσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Αίολος Αστακού, αν χάσεις τον έλεγχο του ρυθμού και την επαφή με το σκορ νωρίς, απαιτείται τεράστια πνευματική και σωματική προσπάθεια για να ανακάμψεις. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι αυτές οι δυνατότητες μας και ότι θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.



Για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος φαίνεται ότι τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν όσον αφορά τις πρώτες θέσεις. Η μάχη, ωστόσο, για την παραμονή στην κατηγορία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές. Εμάς μας στοιχίζουν κάποιες εντός έδρας ήττες, που μας κρατούν χαμηλότερα στη βαθμολογία από αυτό που στοχεύαμε. Για τη συνέχεια, είναι πολύ σημαντικό για μας να μείνουμε υγιείς και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. "