Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Έγινε σήμερα το μεσημέρι η παράδοση-παραλαβή των ιατρικών μηχανημάτων προς τα νοσοκομεία Λάρισας και Κατερίνης στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Η προσπάθεια της Καλλιόπης Brantstatter με τη βοήθεια Γερμανών πολιτών για ενίσχυση των υποδομών των νοσοκομείων της χώρας μας συνεχίστηκε σήμερα με την δωρεά ιατρικών μηχανημάτων ιδιαίτερης αξίας, τόσο οικονομικής αλλά και ιδιαίτερα απαραίτητης και αποδέκτες σήμερα ήταν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Παρούσα από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης στην παραλαβή των μηχανημάτων ήταν η προσωρινή διοικήτρια του Νοσοκομείου Κατερίνης , ιατρός κ. Μαρία Μαλλιάρα.


Η κ. Μαλλιάρα ευχαρίστησε του εθελοντές από την Γερμανία για την δωρεάν του καθώς και τους υπεύθυνους της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και τόνισε ότι τα ιατρικά μηχανήματα θα αξιοποιηθούν άμεσα προς όφελος των πολιτών της Πιερίας.


Από την πλευρά της η κ. Καλλιόπη Brantstatter δήλωσε ότι η προσπάθεια της με την βοήθεια Γερμανών απλών πολιτών που εκδηλώνουν έτσι την αλληλεγγύη τους στην χώρα μας θα συνεχιστεί και μεγάλο όνειρο της είναι να μπορέσει κάποια στιγμή να προσφέρει πάντα με την βοήθεια του Γερμανικού λαού ένα πλήρες εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κατερίνης!