Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Η Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών και οι εκδώσεις Κύμα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Γιώργου Σανιδά.


Η Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών, υποδέχεται τον συγγραφέα  Γιώργο Σανιδά για την παρουσίαση του βιβλίου του 'Ναυαγισμένοι Έρωτες'  από τις εκδόσεις Κύμα. Ο γνωστός συγγραφέας μας τιμά με την επιλογή του και θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε τόσο αυτόν, όσο και το βιβλίο αλλά και το ευρύτερο συγγραφικό του έργο.
Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου και ώρα 07:00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο, στο ισόγειο του νέου κτιρίου της Μ.Ε.Κ. Μητροπολίτου Κυρίλλου 2 στον πεζόδρομο του συνοικισμού των  Καταφυγιωτών. Θα αναγνωστούν επίσης αποσπάσματα του έργου.
Ομιλητές η Ελένη Πιπερίδου, Πάτροκλος Τουρνάς, Ειρήνη Κιλκίδου,.


Βιογραφικό:
Ο Γιώργος Σανιδάς γεννήθηκε στη Σκιάθο και σήμερα ζει στη Θεσσαλονίκη όπου εργάζεται σαν οικονομολόγος. Ασχολείται παράλληλα με θέματα Κοινωνικής Οικονομίας και Τουρισμού, αρθρογραφώντας σε περιοδικά και εφημερίδες. Υπήρξε διευθυντής και συντάκτης του περιοδικού Ηλεκτρική Ενέργεια. Εξέδωσε, επίσης, τα βιβλία "Οι Συνεταιρισμοί των Ηλεκτρολόγων στην Κοινωνική Οικονομία" και "Έρευνα - Μελέτη για τον Τουρισμό και την Σκιάθο".
Στο χώρο της λογοτεχνίας, επηρεασμένος απ' τον σπουδαίο συμπατριώτη του Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, συγγράφει από τα παιδικά του χρόνια λογοτεχνικά έργα, κυρίως μυθιστορήματα, νουβέλες και θεατρικά.
Έχει εκδώσει τα βιβλία με τους παρακάτω τίτλους:
"Πρωτοετής φοιτητής" (ποιητική νουβέλα)
"Λοχία, γιατί (δεν) εκινήθης;" (μυθιστόρημα)
"Το παιδί της βασίλισσας" (μυθιστόρημα)

Επιπλέον, ο συγγραφέας έχει ολοκληρώσει τη συγγραφή πέντε ανέκδοτων θεατρικών παραμυθιών.