Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ Π.Α.ΜΕ. ΠΙΕΡΙΑΣ


 Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, νέοι και νέες,
Η Γραμματεία του Π.Α.ΜΕ. Πιερίας  συνεχίζοντας τη δράση της ενημερώνοντας τους εργαζόμενους  για  το αντιασφαλιστικό τερατούργημα κυβέρνησης-κουαρτέτου, που μειώνει παραπέρα όλες τις συντάξεις, που μειώνει της δαπάνες για την υγεία, ενώ η νέα γενιά δε θα πάρει ποτέ σύνταξη, διοργανώνει  συγκέντρωση  στο  δημοτικό διαμέρισμα  του Σ. Σταθμού, έξω από το καφενείο Πέτρος. 

 
Η κινητοποίηση για να μην περάσει  το αντιασφαλιστικό τερατούργημα είναι χρέος όλων μας. Το οφείλουμε στις οικογένειες μας, στις νέες γενιές. Το αντιασφαλιστικό  νομοσχέδιο κυβέρνησης-Ε.Ε., θα διαμορφώσει νέες  ακόμα χειρότερες συνθήκες για τους εργαζόμενους, κάνοντας  πιο   φθηνή  την εργατική δύναμη  για τα  μονοπώλια και θα οδηγήσει χιλιάδες φτωχούς αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, μικρομεσαίους στο δρόμο  της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης.
Η απάντηση  του λαού μόλις η κυβέρνηση φέρει  το νομοσχέδιο για συζήτηση και ψήφιση στη βουλή  είναι μια!  Νέα 48ωρη απεργία, της οποίας η μαζικότητα θα ξεπεράσει ακόμα και αυτή της   4ης  του Φλεβάρη, που ανάγκασε την κυβέρνηση να μεταθέσει την ψήφιση του νομοσχεδίου το Μάρτιο, επενδύοντας στην κούραση, στην κοροϊδία και το φόβο που σπέρνουν στο λαό.
 Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, νέοι και νέες,
Ένας δρόμος  υπάρχει  για να  μην περάσουν τα μέτρα κυβέρνησης- Ε.Ε. που υπηρετούν τους επιχειρηματικούς ομίλους!
Αγώνας για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό τερατούργημα και το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής  που υπηρετεί τους επιχειρηματικούς ομίλους και οδηγεί πλατιά λαϊκά στρώματα στη  φτώχεια.
Αγώνας  για να απαλλαγούμε  από την πολιτική του κεφαλαίου που είναι η αιτία  για όσα περνά η εργατική τάξη, οι συνταξιούχοι, οι  αυτοαπασχολούμενοι, η φτωχή και μεσαία  αγροτιά, η νέα γενιά.
Υπάρχει δρόμος  για να έχουν οι εργαζόμενοι σταθερή και μόνιμη δουλειά με σύγχρονα δικαιώματα για όλους, σύγχρονες  δωρεάν  παροχές υπηρεσιών στην υγεία, την παιδεία, κλπ. Να πληρώσει την κρίση η πλουτοκρατία, αυτή που κρατά  στα χέρια της τα  μέσα παραγωγής και τον πλούτο που παράγει ο λαός μας.
 ΌΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 6μμ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ  ΠΕΤΡΟΣ   στο Σ. ΣΤΑΘΜΟ

 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Α.ΜΕ. ΠΙΕΡΙΑΣ