Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Μεταλλίων συνέχεια . . . για τους οίνους Πιερίας !

Αυτή την φορά την σκυτάλη των διακρίσεων για τους οίνου της Πιερίας (Π.Γ.Ε.) την πήρε το οινοποιείο των «Αφοί Χρυσοστόμου» από την Πύδνα (Κίτρος) Πιερίας.
Χρυσό & αργυρα βραβεία κατέκτησαν οι τοπικοί οίνοι Πιερίας (Π.Γ.Ε.) του οινοποιείου των «Αφοί Χρυσοστόμου» από την Πύδνα (Κίτρος) Πιερίας στον 16ο διεθνή διαγωνισμό οίνου της Θεσσαλονίκης.


Σ΄ ένα διεθνή διαγωνισμό του κλάδου του οίνοι, τον μοναδικό που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, τα γνωστά κρασιά των αδελφών Χρυσοστόμου για μια ακόμη φορά απέσπασαν βραβεία μεταξύ των 647 οίνων που συμμετείχαν φέτος.
Συγκεκριμένα χρυσό βραβείο κέρδισε το κρασί «Πιέρος» οίνος λευκός παραγωγής 2015 και αργυρά (2) βραβεία απέσπασαν τα κρασιά, «Μαλαγουζιά Βαρέλι» οίνος λευκός παραγωγής 2014 καθώς και «Κτήμα Χρυσοστόμου» οίνος λευκός παραγωγής 2015.

Τα κρασιά της Πιερίας διατηρώντας την παράδοση που δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια να κατακτούν σημαντικά βραβεία, κέρδισαν για μια ακόμη χρονιά τις εντυπώσεις ανεβάζοντας τα ένα ακόμη σκαλί, ποιο ψηλά στο βάθρο της ποιότητας.