Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Δήμος Κατερίνης: ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ, ΑΠΟΚΡΙΑ!!!




Χαρούμενη διάθεση, ξεφάντωμα, και ζωντάνια στην πιο κεφάτη γιορτή του χρόνου υπόσχεται το πρόγραμμα των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων, που έχουν διαμορφώσει ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών, φέρνει όμως στο προσκήνιο και αναδεικνύει σε πρωταγωνιστές, τα παιδιά που αποτελούν την ψυχή της γιορτής. Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου:



Σάββατο 12 Μαρτίου

στις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία Ελευθερίας, το αποκριάτικο σκηνικό θα συνθέσουν χρώματα, χαρούμενοι ήχοι και μουσικές, κλόουν, ζογκλέρ, κομφετί, σερπαντίνες, χορευτικά από το γυμναστήριο Μagic, dj!!! Στον κεντρικό πεζόδρομο, ξυλοπόδαροι θα μοιράζουν λιχουδιές στα παιδιά. Η μπάντα του δρόμου «Κρουστόφωνο» με την ιδιαίτερη μουσική της, θα παρασύρει σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς στο εμπορικό κέντρο της πόλης !

Κυριακή 13 Μαρτίου

Στις 20:00 στην πλατεία Δημοκρατίας (Κινηματοθέατρο Ευκαρπίδη), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λιβαδιωτών Κατερίνης «Γιωργάκης Ολύμπιος» αναβίωση των εθίμων «Κάψιμο του Φανού», «Παραδοσιακό Γαϊτανάκι» και «Xαμ Χάσκα», συνοδεία ορχήστρας δημοτικής μουσικής.



Καθ. Δευτέρα 14 Μαρτίου

στις 10:30 το πρωί «ΚΟΥΛΟΥΜΑ»…..μετά Μουσικής, στην πλατεία της Παραλίας, σε συνεργασία την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας, το Σωματείο Επαγγελματιών,  τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας,  το Επιμελητήριο Πιερίας και την Τοπική Κοινότητα Παραλίας. Φιλική συμμετοχή Μορφωτικός Σύλλογος Παραλίας, Σύλλογος Κρητών «ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ», Σύλλογος Κοκκινοπλιτών «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ».

Φέτος τις Απόκριες μένουμε Κατερίνη και διασκεδάζουμε!!!