Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 3 Προκρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τον Ν.Ο.ΚΑΤ.

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 3 Προκρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τον Ν.Ο.ΚΑΤ.

Ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων το 2ο σκέλος του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας ΒΔ Ελλάδας όπου συμμετείχε και ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης με 3 αθλητές στην κατηγορία Laser 4,7 Η γενικότερη παρουσία τους κρίνεται ικανοποιητική , παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες (άπνοια) δεν ήταν ευνοϊκές, στη μια και μοναδική ιστιοδρομία που πραγματοποιήθηκε, ο Βαρμπένης Ευάγγελος τερμάτισε στην 7η θέση , ο Κυριακίδη Σπύρος στην 27η και η Πετρίδου Ειρήνη- Ιωάννα στην 34η θέση .

Σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα του 1ου σκέλους του Περιφερειακού πρωταθλήματος που είχε πραγματοποιηθεί δυο εβδομάδες νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, οι αθλητές του ΝΟΚΑΤ κατάφεραν να προκριθούν στους Πανελλήνιους αγώνες Ιστιοπλοΐας και να αντιπροσωπεύσουν τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης σε μία ακόμη διοργάνωση.

Την Ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συνόδεψαν στα Γιάννενα ο έφορος του τμήματος Λ. Μπίσμπας, ο Πρόεδρος Κ.Καρυώτης, ο Αντιπρόεδρος Γ.Μπαλάτος και το μέλος της τεχνικής επιτροπής ιστιοπλοΐας Ν.Καρπούζας.

Ο πρόεδρος και το  Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ.  συγχαίρουν τους αθλητές του τμήματος για τη θετική παρουσία τους και την πρόκριση στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και εύχονται νέες επιτυχίες.

Ο Έφορος Δ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.


Κώστας Σακκάς