Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ο Ιατρικός Σύλλογος στηρίζει τη Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας

Ο Ιατρικός Σύλλογος στηρίζει τη Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, Ηρακλή Τσανικίδη, πραγματοποίησε η Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας, το απόγευμα της Τρίτης 29 Μαρτίου, όπου τον ενημέρωσαν για το ρόλο και τους στόχους της Τράπεζας.
Στη συνάντηση εκ μέρους της Τράπεζας συμμετείχαν ο Πρόεδρος Νίκος Μηλιώτης, ο Αντιπρόεδρος  Γιώργος Τσιαλός, ο Γενικός Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης, το μέλος Νικόλαος Χουσουρίδης και ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης.


Νίκος Μηλιώτης:
«Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας είναι δίπλα στον Πολίτη»
«Είστε ένας σύλλογος με μεγάλη δυναμική και προσφορά στον τόπο και σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να σας κάνουμε κοινωνούς στο δικό μας έργο», υπογράμμισε ο κ. Μηλιώτης ανοίγοντας τη συζήτηση. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο της Τράπεζας που αποτελεί το συγκριτικό της πλεονέκτημα καθώς «τα χρήματα των Πιεριέων παραμένουν στον τόπο μας και επανεπενδύονται εδώ. Είμαστε δίπλα στον κάθε πολίτη αυτού του τόπου για να τον στηρίξουμε με ευελιξία και προνομιακή εξυπηρέτηση. Για να ενισχύσουμε αυτό το έργο, χρειάζεται όλοι μας να συμμετέχουμε στην Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου, μέχρι τις 22 Ιουνίου, με το ελάχιστο ποσό των 29,35 ευρώ που είναι η αξία κάθε μερίδας. Χωρίς ρίσκο, συμμετέχοντας όλοι μαζί, κερδίζουμε πολλά».
Ηρακλής Τσανικίδης:
«Στηρίζουμε την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Τράπεζας και Ενισχύουμε τον Τόπο μας»

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας τόνισε ότι η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη για την ορθή ενημέρωση των μελών του Συλλόγου και δήλωσε: «στηρίζουμε την προσπάθεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας στην διαδικασία της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Πιστεύουμε στο ρόλο της στην τοπική οικονομία και ανάπτυξη και οφείλουμε ως Πιεριείς να τον ενισχύσουμε. Η Συνεταιριστική Τράπεζα είναι η κοινή προσπάθεια των Πιεριέων, αποτελεί πλεονέκτημα για την Πιερία και πυλώνα τοπικής ανάπτυξης. Οφείλουμε να συμμετέχουμε στη διατήρηση της φυσιογνωμίας της και να την ενδυναμώσουμε».