Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Συγχαρητήρια δήλωση του βουλευτή Πιερίας της Ν.Δ. Κώστα Κουκοδήμου για το πέρας των εσωκομματικών διαδικασιών ανασυγκρότησης


Με το πέρας των διαδικασιών ανασυγκρότησης των τοπικών οργανώσεων και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Πιερίας, συγχαίρω θερμά για την εκλογή τους τον νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πιερίας Γιάννη Κουρινιώτη αλλά και τους συνυποψηφίους του Νικόλαο Τσιαμπέρα και Χαράλαμπο Μπρουσκέλη για τον καλό τους αγώνα.


Επίσης συγχαίρω τους τρεις νέους προέδρους των ΔΗΜΤΟ Κατερίνης Σπύρο Κουλκουδίνα, Δίου Ολύμπου Θεόδωρο Πυρόβολο και Πύδνας Κολινδρού Γιώργο Αριστείδους καθώς και τα μέλη των ΔΗΜΤΕ που πέτυχαν την εκλογή τους στις εσωκομματικές διαδικασίες.

Εξίσου συγχαίρω τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πιερίας Καραγιάννη Βασίλειο αλλά και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ που πλαισιώνουν τις τοπικές οργανώσεις Νεολαίας της Κατερίνης, του Δήμου Δίου Ολύμπου και του δήμου Πύδνας Κολινδρού.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στα μέλη των Θεματικών Τομέων της Ν.Δ. αλλά κυρίως στα μέλη της ΝΔ και όλους εκείνους που συμμετείχαν ενεργά στην πορεία ανασυγκρότησης.

Με  το 10ο Συνέδριο της η Ν.Δ.  θα κάνει πράξη το σύνθημα του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και θα δώσει «Οξυγόνο για την Ελλάδα μας».


Από το Γραφείο Τύπου