Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Παρουσίαση του βιβλίου του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου «Κρίσεις επιΚρίσεων» την Κυριακή 15 Μαΐου στα Γιαννιτσά.

Παρουσίαση του βιβλίου του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου   «Κρίσεις επιΚρίσεων» την Κυριακή 15 Μαΐου στα Γιαννιτσά.
«Κρίσεις επιΚρίσεων» είναι ο τίτλος του 9ου βιβλίου του λογοτέχνη και αντιπροέδρου της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας, Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Όστρια».
Ο συγγραφέας «εμπνέεται» από την κρίση και τη δοκιμασία της ζωής, την κρίση με τις επιπτώσεις της στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων της “μνημονιακής” Ελλάδας.

Η κρίση και η κρίση μας, η κριτική, οι κρίσεις και οι επικρίσεις, οι προβληματισμοί και η στάση μας στο νέο περιβάλλον που ζούμε, το σοκ της κοινωνίας και του καθένα χωριστά, η παρακμή, η πτώση, η τραγωδία, η χαμένη αξιοπρέπεια και περηφάνια, η ανθρωπιστική κρίση αλλά και η πίστη για αλλαγή, για ανατροπή, οι προσδοκίες για έναν κόσμο καλύτερο, το δικαίωμα στο όνειρο, δίνουν το στίγμα της νέας συγγραφικής δουλειάς του.

Την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, στις 8 μμ, στο Κέντρο Πληροφόρηση Νέων Γιαννιτσών, διοργανώνουν ο Σύλλογος Φίλων Βιβλίου Ν.Πέλλας, η Παιδαγωγική Εταιρία Ν. Πέλλας, το Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΠΑΠ.
Για το βιβλίο θα μιλήσει, η εκπαιδευτικός, κ.Κάκια Παυλίδου και ο συγγραφέας.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί του Θεατρικού Εργαστηρίου Γιαννιτσών, Ρίτα Τσαρτσαράκη, Αγγέλικα Γανά, Γιώργος Ιορδανίδης και Ζαχαρίας Γρηγοριάδης.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.