Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών της Κύπρου κ. Βασιλείου Αντρέας Αιμιλίου στην «ΑΛΗΘΕΙΑ»

Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών της Κύπρου κ. Βασιλείου Αντρέας Αιμιλίου στην «ΑΛΗΘΕΙΑ»

Στην πόλη μας βρέθηκε για λίγο ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών της Κύπρου κ. Βασιλείου Αντρέας Αιμιλίου και παραχώρησε συνέντευξη στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» με την ευκαιρία των βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο στις 22 Μαΐου.

Δείτε τι μας είπε:


Είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές και οι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι 56 σε όλη την επικράτεια της Κύπρου.

Ο κύριος Βασιλείου είναι λογιστής-ελεγκτής και οικονομολόγος στο επάγγελμα. Είναι παντρεμένος με την κ. Ειρήνη Χαραλαμπίδου εκπαιδευτικό και έχει τρία παιδιά.

Αυτή την στιγμή στην Κυπριακή βουλή βρίσκεται εκλεγμένος ο πρόεδρος του συνδυασμού ο κ. Περδίκης Γιώργος.

Το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει ο συνδυασμός προς τον Κυπριακό λαό είναι ότι όλοι οι υποψήφιοι του απέχουν από την διαφθορά η οποία μαστίζει σήμερα την Κύπρο και αποτελείται από έντιμους και ηθικούς ανθρώπους.

Αυτό που θέλουν επίσης να περάσουν στον κόσμο είναι ότι για να λυθούν τα τεράστια προβλήματα του Ελληνικού λαού επιβάλλεται πρώτα από όλα εθνική ενότητα.

Στόχος του συνδυασμού είναι η είσοδος στην Κυπριακή βουλή με ένα αξιοπρεπή αριθμό βουλευτών, ώστε να μπορούν με άνεση να κάνουν έλεγχο στην κυβέρνηση αλλά και να προωθήσουν τις θέσεις τους.

Στηρίζουν τις ενέργειες του προέδρου της Κύπρου κ. Αναστασιάδη στις συνομιλίες του με την τουρκοκυπριακή πλευρά, αλλά περιμένουν να δουν τις εξελίξεις που αναμένονται για μετά τις βουλευτικές εκλογές.

Στην διάρκεια της συνέντευξης με τον κύριο Βασιλείου, επικοινωνήσαμε και με τον πρόεδρο του κινήματος των οικολόγων τηλεφωνικά από την Λευκωσία, τον κ. Γιώργο Περδίκη.


Ο κ. Περδίκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο συνδυασμός του για κάθαρση και δικαιοσύνη αλλά και στην τιμωρία αυτών που έκλεψαν τον Κυπριακό λαό.
Δεν συμβιβαζόμαστε και δεν προτιθέμεθα να κουκουλώσουμε καμία υπόθεση διαφθοράς μας δήλωσε ο κ. Περδίκης.