Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου στην Ιστιοπλοΐα με επιτυχίες των αθλητών του ΝΟΚΑΤ και ελπιδοφόρα μηνύματα.


Το ξεκίνημα της νέας ιστιοπλοϊκής αγωνιστικής περιόδου έφερε τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα για το Τμήμα Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.
Κατά τη διάρκεια του «2ου Κυπέλλου Δήμου Παγγαίου» που διεξήχθη στο θαλάσσιο χώρο της Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας του Δήμου Παγγαίου οι νεαροί αθλητές του ΝΟΚΑΤ σκόρπισαν ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον .

Πιο συγκεκριμένα στου αγώνες ιστιοπλοΐας τριγώνου και στην κατηγορία Οptimist ανάπτυξης οι νεαροί αθλητές έφεραν στην Κατερίνη τις πρώτες διακρίσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο.


Ο Βαμβακάς Αθανάσιος πήρε το χρυσό μετάλλιο και την 1η θέση στους αθλητές γεννηθέντες το 2008

Ο Χατζηβασιλείου Τριαντάφυλλος το αργυρό μετάλλιο και την 3η θέση στους αθλητές γεννηθέντες το 2007.

Ο Μπίσμπας Ευάγγελος το αργυρό μετάλλιο και την 3η θέση στους αθλητές γεννηθέντες το 2006.

Ο Κολοσέντας Αρείωνας το ασημένιο μετάλλιο και την 2η θέση στους αθλητές γεννηθέντες το 2005.


Στην γενική κατηγορία Optimist οι παραπάνω αθλητές και ο Τόνας Παντελής τερμάτισαν στη δεύτερη δεκάδα σε ένα σύνολο 40 αθλητών με μεγαλύτερη αγωνιστική εμπειρία καθώς οι αθλητές του ΝΟΚΑΤ πραγματοποιούσαν την παρθενική τους αγωνιστική εμφάνιση.

Πολύ καλές οι παρουσίες επίσης των αθλητών στην κατηγορία LASER 4.7 Βαρμπένη Ευάγγελου και Ψωμιάδη Ιωάννη ,στην κατηγορία RADIAL η Πετρίδου Ειρήνη-Ιωάννα.


Το επόμενο Σαββατοκύριακο οι αγώνες συνεχίζονται στην πόλη της Καβαλάς , με το «12ο ΚΥΠΕΛΛΟ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ 2016» ,αγώνες που οργανώνονται από τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο.

Το Δ.Σ. του ΝΟΚΑΤ συγχαίρει τους αθλητές του καθώς και τον προπονητή τους Παχούμα Δημήτριο και τους εύχονται νέες επιτυχίες στην νέα αγωνιστική χρονιά που μόλις ξεκίνησε.