Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δήμος Κατερίνης: Το απόλυτο τουρνουά μπάσκετ 3 με 3 στην πλατεία Ελευθερίας. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δήμος Κατερίνης: Το απόλυτο τουρνουά μπάσκετ 3 με 3 στην πλατεία Ελευθερίας. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Δηλώσεις συμμετοχής στο Δημαρχείο Κατερίνης 2ος όροφος – Γραφείο 13

Η πλατεία Ελευθερίας (κεντρική πλατεία) στην Κατερίνη, αποτελεί τον επόμενο σταθμό του ετήσιου τουρνουά μπάσκετ Milko 3 με 3, το διήμερο Σάββατο 08 και Κυριακή 09 Οκτωβρίου αντίστοιχα.


Eπίδοξοι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες αναμένεται να δώσουν το παρών, σε μία διοργάνωση – θεσμό, που προσφέρει μοναδικές στιγμές παιχνιδιού και άθλησης σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 12 ετών.


Η ΕΟΚ έχει την ευθύνη της διοργάνωσης των αγώνων του τουρνουά, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι και οι χορηγοί Milko, SPALDING, οι οποίοι στέκονται δίπλα στην ΕΟΚ και δίνουν στα παιδιά την επιβράβευσή τους τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που διεξάγονται. Επιπλέον, οι φίλοι της Μέριμνας Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Δελτία συμμετοχής διατίθενται στο Δημαρχείο Κατερίνης 2ος όροφος – Γραφείο 13 (υπόψη Παπαγιαννούλη Αντώνη), καθώς και ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr. Αν λοιπόν λατρεύεις το μπάσκετ, λάβε μέρος με την ομάδα του σχολείου σου, του σωματείου σου ή απλά με την ομάδα της παρέας σου, στο MILKO Τουρνουά 3χ3.