Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Στις 9 Οκτωβρίου 2016 το SUPER SPRINT BATTLE Τριάθλο –Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Τρία αγωνίσματα, ένα μήνυμα Ζωής

Στις 9 Οκτωβρίου 2016 το SUPER SPRINT BATTLE Τριάθλο –Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Τρία αγωνίσματα, ένα μήνυμα Ζωή
Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει η Ένωση Διαβητικών Πιερίας σε μέλη της αλλά και ευρύτερα σε πολίτες της Πιερίας και τους καλεί να συμμετέχουν στο SUPER SPRINT BATTLE Τριάθλο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στην Παραλία Κατερίνης, σε συνεργασία με τον ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ.
Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής «τρέχει» και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή το μεσημέρι.
Οι εκδηλώσεις έχουν την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και γίνονται επίσης με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, του Δήμου Κατερίνης καθώς και πολλών άλλων τοπικών φορέων της Πιερίας.


ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Οι συμμετέχοντες θα συμμετέχουν σε 200 μ. κολύμπι, 5 χλμ ποδηλασία και 2 χλμ τρέξιμο για να κατακτήσουν το στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να μεταφέρουν το μήνυμα ζωής.

Το Τρίαθλο είναι ιδανικό άθλημα για την πρόληψη αρκετών ασθενειών όπως ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας 30 λεπτά αερόβιας άσκησης καθημερινά μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης του Διαβήτη τύπου 2 κατά 40%.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παράλληλα θα γίνει παρουσίαση του παραολυμπιακού αθλήματος Boccia και Ακοντισμός με υποβοήθηση από το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κατερίνης, ενώ στη διάρκεια του αγώνα του τριάθλου θα διεξαχθούν παιδικοί αγώνες για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου με αγώνα τρεξίματος 1.000 μέτρων και ποδηλασία 2,5 χλμ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στους συμμετέχοντες που παίρνουν μέρος στον αγώνα με τη συνδρομή των 10 ευρώ μόλις, παρέχονται : αθλητικό μπλουζάκι, σκουφάκι κολύμβησης, μετάλλιο συμμετοχής, μπαντάνα κεφαλής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αθλητικά γεύματα, κα από τους διοργανωτές.

Η γιορτή αυτή την Κυριακή, μεταφέρεται στην Παραλία Κατερίνης στον χώρο του Mediter;annean Village με εκκίνηση στις 11:00.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή: http://almiraman.gr/race/index.php/el/

Πληρ. http://almiraman.gr/ssb.html