Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Αξιοποίηση του κενού στο πρωτάθλημα με προπόνηση και φιλικά

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Αξιοποίηση του κενού στο πρωτάθλημα με προπόνηση και φιλικά
Η απόφαση για παύση των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου επηρεάζει και την ομάδα των Πιερίδων Μουσών η οποία αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Αυτό το κενό η ομάδα το αξιοποιεί θετικά με εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων και φιλικά παιχνίδια.
Με σύμμαχο τον καιρό η ομάδα πραγματοποιεί καθημερινά σχεδόν προπονήσεις κυρίως με σκοπό την εμπέδωση τεχνικών συστημάτων και την τακτική μέσα στον αγώνα.
 
Παράλληλα μετά το φιλικό με την Δόξα Αμπελοκήπων Καστοριάς η ομάδα έδωσε και ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με τις Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας την Κυριακή 20 Νοεμβρίου. στο γήπεδο της Ανδρομάχης.


Το παιχνίδι ήταν δυνατό με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες. Οι δύο ομάδες έδειξαν πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό έδωσε αισιοδοξία για την συνέχεια του πρωταθλήματος, όταν αυτό ξεκινήσει.


«Οικογενειακή» γιορτή


Η διοίκηση των Πιερίδων Μουσών οργάνωσε για τις παίχτριες, τους γονείς και τους φίλους – φιλάθλους της ομάδας μια «οικογενειακή» βραδινή γιορτή στο χώρο του Rock School Climbing Wall (Αυγουστίνου 2 Κατερίνη) που παραχώρησε στην ομάδα η ιδιοκτήτρια Στέλλα Κερασίδου. Σουβλάκια, λουκάνικα, αναψυκτικά, αλλά και ποτά ήταν προφορά σε όλους από την διοίκηση του συλλόγου. Ήταν μια χαρούμενη γιορτή χαλάρωσης για όλους.


Η διοίκηση ευχαριστεί Στέλλα Κερασίδου για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου του Rock School Climbing Wall, και την εταιρία ΕΛ.Β.Ε.Κ Α.Ε - ΣΑΝΤΙΚΙΔΗΣ (Ελληνική βιομηχανία επεξεργασίας κρεάτων) για τα εξαιρετικά εδέσματα καθώς και την τοπική Μικροζυθοποιία OLYMPOS BEER για τις μπύρες που πρόσφεραν στην ομάδα.