Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2017
Η απαρχή κάθε νέας χρονιάς διανοίγει τον ορίζοντα των προσδοκιών και συνοδεύεται από πολλές ελπίδες ότι ο καινούριος χρόνος, σε σχέση με αυτόν που φεύγει, θα είναι καλύτερος σε όλα τα ουσιώδη θέματα της ζωής μας.

Ωστόσο, μπορεί για λόγους ψυχολογικούς και συμβολικούς οι ευχές να ακούγονται ως βάλσαμο στις καρδιές όλων μας, όμως δεν αρκούν για να αλλάξουν την ατομική και συλλογική μας κατάσταση.

Οφείλουμε να μετουσιώσουμε τις ευχές σε πράξεις, τα λόγια σε έργα, την ελπίδα σε πραγματικότητα. Και το σημαντικότερο: να στηρίξουμε όσο μπορούμε τους συνδημότες μας που περνούν δύσκολα και έχουν την ανάγκη μας. 

Γιατί το πνεύμα αλληλεγγύης και η προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας και στο κοινό καλό είναι αυτό που ίσως μετρά πιο πολύ αυτές τις μέρες. Το ίδιο ακριβώς δεσμευόμαστε ως Δημοτική Αρχή: να εντείνουμε τις παρεμβάσεις μας και το έργο μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα και να δημιουργήσουμε τους όρους μιας πιο ποιοτικής καθημερινότητας.

Με την πεποίθηση, λοιπόν, ότι η νέα χρονιά που θα ανατείλει σε λίγο θα φέρει ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο, στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου σε όλους σας. Εύχομαι το Νέο Έτος να σας χαρίζει εσωτερική γαλήνη και πληρότητα, υγεία, ευτυχία και κάθε προσωπική και οικογενειακή πρόοδο και ευημερία.

Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού

Ευάγγελος Β. Λαγδάρης