Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ», εμφανίστηκε η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα και ευμενή σχόλια για την άψογη εκτέλεση του προγράμματός της.


Η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών προσκεκλημένη από την Σχολή Γονέων - Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης- πλαισίωσε μουσικά μία άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου 2017,στα πλαίσια των ομιλιών της Σχολής Γονέων. Ομιλητής ήταν ο διακεκριμένος επιστήμονας, Κατερινιώτης στην καταγωγή, κ. Θανάσης Παπαβασιλείου, καθηγητής Βιοχημείας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών MD, Phd. Το θέμα της ομιλίας του ήταν «Μοριακή Ιατρική. Η ιατρική του 21ου αιώνα».

Η εμφάνιση και η απόδοση της χορωδίας, η οποία κατέπληξε τους παριστάμενους, έρχεται ως επιβράβευση της σκληρής και λεπτομερούς δουλειάς που γίνεται εδώ και χρόνια και κατατάσσει τη Χορωδία στα σημαντικότερα χορωδιακά σύνολα της πόλης μας.

Πάντα υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια του μαέστρου κ. Νίκου Πατρή, γοήτευσε για το υψηλό επίπεδο, για την σκηνική παρουσία, την τέλεια χορωδιακή απόδοση και το διαλεγμένο και άριστο ρεπερτόριο.

Η Χορωδία του Συλλόγου, με τις άψογες ερμηνείες του ρεπερτορίου της και στα χορωδιακά μέρη και στα σολιστικά, με σολίστ την κ. Μάρθα Κακουλίδου, τον κ. Στυλιανό Πασαγιάννη και την κ. Αλεξάνδρα Τριανταφυλλίδου, ξεσήκωσε το κοινό με γνωστά παραδοσιακά Μικρασιάτικα τραγούδια.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Μικρασιατών, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Σχολή Γονέων για την πρόσκληση… και να ευχηθεί πάντα τέτοιες λαμπρές εκδηλώσεις/ομιλίες.

Συγχαίρει και ευχαριστεί ολόθερμα τον μαέστρο κ. Νίκο Πατρή… που στέκει πάντα δίπλα στη χορωδία του Συλλόγου… Στους μουσικούς κ. Παύλο Εξαδάκτυλο, κ. Αθανάσιο Κατσιούλη και Βαγγέλη Τσιγγαρόπουλο που «αγκαλιάζουν» μουσικά τη χορωδία και ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμα, απευθύνουμε ολόθερμες ευχαριστίες.

Τέλος πολλά-πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλα τα μέλη της χορωδίας. Καλή δύναμη και διάθεση και στις επόμενες δραστηριότητες.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αναστάσιος Μπογιατζής Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου