Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΤΣΙΚΝΙΣΕ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΒΑΤΑΝ

ΤΣΙΚΝΙΣΕ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΒΑΤΑΝ
Τσίκνισε την Παρασκευή σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ στο φυσικό της χώρο στο γήπεδο του Βατάν. Η διοίκηση αποφάσισε να τιμήσει το έθιμο της παράδοσης της «Τσικνοπέμπτης», προσφέροντας σουβλάκια και λουκάνικα μέσα σ΄ ένα πολύ όμορφο, ζεστό και οικογενειακό κλίμα. Εκεί βρέθηκε η ανδρική ομάδα με όλο το ρόστερ μετά το τέλος της προπόνησης και με τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.


Με ολομέλεια των τμημάτων Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαιδικό, Παιδικό, με τους προπονητές των αντίστοιχων τμημάτων, τους εφόρους, τους υπεύθυνους, τη διοίκηση και πλήθος γονέων πραγματοποιήθηκε το ψήσιμο και όλοι τίμησαν με το παραπάνω την παράδοση, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα μετά την προπόνηση.

Οι μικροί λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι απολαμβάνοντας τα σουβλάκια και τα λουκάνικα προσφορά της διοίκησης, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα μετά την προπόνηση. Αλλά πάνω απ΄ όλα νίκησε «η χαρά» στα πρόσωπα των μικρών αθλητών η οποία ήταν απερίγραπτη.

Μέσω της ευχαρίστησης και της διασκέδασης που προσφέρει στα παιδιά το ποδόσφαιρο τα τμήματα μας συμβάλουν στην ανάπτυξη και στην πρόοδό τους.

Σκοπός και φιλοσοφία των ακαδημιών μας είναι η ποιοτική εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου μέσα από ένα σύγχρονο και μεθοδικό τρόπο προπόνησης αλλά και η διαμόρφωση ενός συστήματος αξιών με έννοιες όπως αυτοπειθαρχία, ευγενής άμιλλα, ήθος, ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση. Περισσότερο απ΄ όλα αυτά όμως θέλουμε τα παιδιά μας να παίζουν, να διασκεδάζουν και να αθλούνται με ασφάλεια μακριά από μάστιγες της εποχής, ώστε να αποτελέσουμε ένα ακόμα σκαλοπάτι διαπαιδαγώγησης μετά την οικογένεια και το σχολείο.

Η οικογένεια του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους για την πολύ όμορφη ζεστή ατμόσφαιρα και εύχεται στους προπονητές καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή και στον αθλητισμό.

Ευχόμαστε σ’ όλους τους φίλους της ομάδας μας και τους γονείς θερμές ευχές για καλή Αποκριά.

Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ