Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Aναβίωση του εθίμου "Άι-Θόδωρ"

Την αναβίωση του εθίμου "Άι-Θόδωρ" πραγματοποίησε το Σάββατο 4 Μαρτίου ο Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Πιερίας. Η βραδιά που ήταν αφιερωμένη στη γυναίκα επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις για τις Κοκκινοπλίτισσες και φίλες του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Η αναβίωση του εθίμου ξεκίνησε με παραδοσιακά τραγούδια της ημέρας από τη χορωδία γυναικών και στη συνέχεια ακολούθησε τιμητική βράβευση της κ.Λίτσας Παππά, υπεύθυνη του τμήματος γυναικών και δραστήριο μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων επί σειρά ετών ,για την πολύτιμη και πολύπλευρη προσφορά της στο Σύλλογο. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το τμήμα ενηλίκων αποτελούμενο από κοπέλες του χορευτικού που παρουσίασαν με κέφι και ζωντάνια παραδοσιακούς χορούς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλες τις κυρίες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση , προβάλλοντας έμπρακτα την αμέριστη στήριξή τους στο Σύλλογο.Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους ,την Αντιπεριφερειάρχη κ.Σοφία Μαυρίδου,την Αντιδήμαρχο κ.Πιπίτσα Μακρίδου και τη σύζυγο του Βουλευτή κ.Τζαμακλή ,την ορχήστρα του Συλλόγου μας που συμμετείχε αφιλοκερδώς και πρόσφερε μια υπέροχη βραδιά διασκέδασης ,καθώς και όλους τους χορηγούς μας οι οποίοι είναι αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια και συνέβαλαν με την προσφορά τους στην αναβίωση του εθίμου.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο Όλυμπος"