Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ. ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Τώρα ήλθε η ώρα!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ. ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Τώρα ήλθε η ώρα!
Τώρα πια που η γενοκτονία του ελληνικού λαού παίρνει οριστικό και μόνιμο χαρακτήρα, τον χαρακτήρα ολοκαυτώματος, κανείς δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια και να προσπαθεί να βρει δικαιολογίες.
Σύγχρονοι Μένγκελε με εγχώριους συνεργάτες μετέτρεψαν τη χώρα σε ένα απέραντο εργαστήριο ευγονικής και γενοκτονίας ενός ολόκληρου λαού με σύγχρονες και «εκλεπτυσμένες» μεθόδους, δήθεν οικονομικού χαρακτήρα.


Ο λαός από την αρχή εδώ και επτά χρόνια προσπάθησε να αντισταθεί. Αγωνίστηκε, έδωσε μάχες, αλλά προδόθηκε. Προδόθηκε από τους ίδιους αυτούς που του υποσχέθηκαν την ελπίδα και μια άλλη πορεία σε υπήνεμα νερά. Για να αποδειχθούν ίδιοι και χειρότεροι από τους προηγούμενους. Μέλη της ίδιας εγκληματικής συμμορίας.

Σήμερα επτά χρόνια μετά, πιο ώριμοι, πιο έμπειροι από ποτέ, οφείλουμε να βρούμε ξανά το κουράγιο.

Να γεμίσουμε ξανά τις πλατείες και τους δρόμους της χώρας και να δώσουμε την τελική μάχη. Τη μάχη της Νίκης απέναντι στην αδικία και το οργανωμένο έγκλημα, που έσπειρε τον τρόμο πάνω στη χώρα.

Το ΕΠΑΜ έχει αποδείξει ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Ότι υπάρχει άλλος τρόπος. Ότι η Λευτεριά, η Δημοκρατία και μια καλύτερη ζωή για ‘μας και τα παιδιά μας δεν είναι ουτοπία. Δεν είναι όνειρο απατηλό, όπως προσπαθούν να μας πείσουν, λοβοτομώντας τη σκέψη και την ίδια την ψυχή μας. Αλλά η πραγμάτωσή του αφορά στη βούλησή μας. Στη βούληση και την προσπάθεια όλων μας!

Ο αγώνας αυτός για την αποτροπή της ψήφισης του 4ου μνημονίου και την οριστική απαλλαγή της χώρας από την κατοχή, τα μνημόνια και την ξένη επικυριαρχία δεν αφορά στην υπεράσπιση δικαιωμάτων διαφορετικών ομάδων πληθυσμού. Δεν αφορά στους συνδικαλιστές, ή σε επί μέρους παρατάξεις. Εάν σήμερα θίγονται κάποιοι -οι περισσότεροι- χθες χτυπήθηκαν αλύπητα πολλοί άλλοι και αύριο έρχεται η σειρά των υπολοίπων. Μας αφορά όλους!

Το ΕΠΑΜ χαιρετίζει και προσυπογράφει ανεπιφύλακτα το κάλεσμα του μεγάλου πατριώτη Μίκη Θεοδωράκη. 

Συμπαρατάσσεται με όλους τους αγωνιστές της ελευθερίας και της δημοκρατίας και καλεί με τη σειρά του όλο το λαό. Κανείς να μη λείψει!

Με το σύμβολο της ενότητας τους Έθνους στα χέρια

Όλοι και όλες στο Σύνταγμα

Όλοι και όλες στις πλατείες των πόλεων της Ελλάδας

Πέμπτη 18/5 - 7 μ.μ. και να μείνουμε εκεί, μέχρι να πέσουν

Αντίσταση και Ανυπακοή μέχρι την Ανατροπή

Αθήνα 15 Μαΐου 2017
Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ