Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Έκφραση συγχαρητηρίων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού Πιερίας για το χρυσό βραβείο που απέσπασε στο διαγωνισμό Education Business Awards 2017

Έκφραση συγχαρητηρίων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού Πιερίας για το χρυσό βραβείο που απέσπασε στο διαγωνισμό Education Business Awards 2017
Ο Διευθυντής Π.Ε. Πιερίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη Διεύθυνση, στο εκπαιδευτικό προσωπικό, στους μαθητές και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού Πιερίας, για τη διάκριση του σχολείου τους, στο θεσμό βραβείων εκπαίδευσης Education Business Awards 2017, με GOLD (χρυσό) βραβείο στην κατηγορία Διά Βίου Μάθηση.



Στην κατηγορία αυτή βραβεύονται Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί που διακρίνονται για τον εξαιρετικό σχεδιασμό, την άριστη απόδοση και την ολοκληρωμένη υποστήριξη προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης. Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού Πιερίας βραβεύτηκε για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Erasmus+).


Η εξαιρετική αυτή διάκριση αποτελεί ηθική επιβράβευση των προσπαθειών των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων τους και αναγνώριση της συστηματικής δουλειάς που πραγματοποιείται στον ευαίσθητο χώρο της παιδείας. Αποτελεί ιδιαίτερη ικανοποίηση και τιμή για τη Διεύθυνσή μας το γεγονός ότι αναγνωρίζονται, τιμούνται και προβάλλονται σοβαρές και καινοτόμες προσπάθειες στις σχολικές μας μονάδες.

Ευχόμαστε για ανάλογες διακρίσεις στο μέλλον.

Ο Διευθυντής Π.Ε. Πιερίας
Δημήτριος Συριανίδης