Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΟ ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΟΥ

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΟ ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΟΥ
Στο ΓΕΛ Κορινού πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για τη νέα ταινία που ετοιμάζει το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης.
Η πρώτη ταινία του ΕΕΓΛ της πόλης μας "Schooliκομπερδέματα" ήταν μόνο η αρχή, μαθητές και υπεύθυνοι καθηγητές βραβεύτηκαν και συνεχίζουν δυναμικά, συνεργαζόμενοι και με άλλα σχολεία του νομού.



Με σύνθημα ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ, μαθητές της Α' τάξης και 3 εκπαιδευτικοί του ΓΕΛ Κορινού (Ζαχαράτου, Κούρτη, Τσαβδάρη) πήραν μέρος στα γυρίσματα της ταινίας. Οι εκπαιδευτικοί του ΕΕΓΛ Γιαννακίδου Θεοδώρα & Νίκος Κολίτσης σε ρόλο σκηνοθέτη και οπερατέρ αντίστοιχα καθοδήγησαν τους μικρούς και μεγάλους "ηθοποιούς". Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή των μαθητριών του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας & Ευεξίας (ειδικότητες Αισθητικής και Κομμωτικής τέχνης) του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, στην "μεταμόρφωση" των πρωταγωνιστών. Μακιγιάζ και χτενίσματα έδωσαν στους ρόλους τη σωστή υπόσταση και το αποτέλεσμα βγήκε εξαιρετικό!


Για όλους τους συμμετέχοντες τα γυρίσματα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να πειραματιστούν με την ηθοποιία στον οικείο χώρο του σχολείου τους. Μπροστά στις κάμερες επικράτησε ενθουσιασμός αλλά και συνέπεια απο τους μαθητές οι οποίοι δούλεψαν πάνω στον ρόλο τους με μεράκι, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και εκτός τάξης. Το επιτυχημένο ομαδικό αποτέλεσμα στο τέλος εκείνης της σχολικής ημέρας ανέδειξε το έντονο κλίμα συνεργασίας μεταξύ μαθητών αλλά και μαθητών-καθηγητών και άφησε μια αισιόδοξη νότα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε υπογραμμίζοντας τις πολλές και ποικίλες ικανότητες της νέας γενιάς!

Η συνέχεια επί της μεγάλης οθόνης...σύντομα!