Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ανακοινώσεις του Α.Π.Σ.Δ «ΖΕΥΣ» Πιερίας

Ανακοινώσεις του Α.Π.Σ.Δ «ΖΕΥΣ» Πιερίας
1st corfu run by spor_tech
Δυναμική ήταν η παρουσία των δρομέων του Α.Π.Σ.Δ «ΖΕΥΣ» Πιερίας στον αγώνα « 1st corfu run by spor_tech» που διοργανώθηκε τη Κυριακή 4/6/2017 στο όμορφο νησί της Κέρκυρας. Αρκετοί σύλλογοι δρομέων από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στη διοργάνωση. Ο σύλλογός μας ήταν η πολυπληθέστερη συμμετοχή (50 μέλη) του αγώνα λαμβάνοντας και την αντίστοιχη τιμητική διάκριση.

Η διοίκηση και οι συμμετέχοντες δρομείς του συλλόγου μας, συγχαίρουμε του διοργανωτές για τον άρτιο αγώνα και τη ζεστή φιλοξενία τους. Το ραντεβού ανανεώνεται για τις 20 Μαΐου 2018 και το 2ο CORFU RUN! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ SITE www.corfurunners.gr www.runningnews.gr www.runnermagazine.gr



Ο Ομότιμος καθηγητής Χρήστος Κοτζαμανίδης καλεσμένος του Α.Π.Σ.Δ «ΖΕΥΣ» Πιερίας

Καθήλωσε με την ομιλία τους, ο Oμότιμος Kαθηγητής του Α.Π.Θ κύριος Χρήστος Κοτζαμανίδης όλους όσους βρέθηκαν το απόγευμα, της περασμένης Τετάρτης στην Αστική Σχολή. Ο καθηγητής ήταν καλεσμένος του Α.Π.Σ.Δ «ΖΕΥΣ» Πιερίας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέπτυξε καίρια προπονητικά ζητήματα, έλυσε απορίες , προβλημάτισε. Την ομιλία τίμησαν με τη παρουσία τους, εκπρόσωποι της τοπικής, δημοτικής και περιφερειακής αρχής, εκπρόσωποι της εκπαίδευσης κτλ, προπονητές, κριτές αθλημάτων κτλ. Η διοίκηση του Α.Π.Σ.Δ «ΖΕΥΣ» Πιερίας, ευχαριστεί θερμά τον Κατερινιώτη Ομότιμο Καθηγητή του Α.Π.Θ κύριο Χρήστο Κοτζαμανίδη για τους «θησαυρούς» που μοιράστηκε μαζί μας, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο σπουδαίο επιστημονικό του έργο.



Σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Ο Α.Π.Σ.Δ «ΖΕΥΣ» Πιερίας, καλεί όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του, τη Τετάρτη 21.06.2017 και ώρα 20:00 μμ, στα γραφεία του συλλόγου, που βρίσκονται στην διεύθυνση Ρούπελ με Διγενή Ακρίτα, με το παρακάτω θέμα συζήτησης:

1. Τροποποίηση και εναρμόνιση του καταστατικού του συλλόγου με βάση τον ισχύοντα αθλητικό νόμο.

Παρακαλούνται όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, να βρίσκονται στα γραφεία του συλλόγου μας , όπως ορίζεται από τα αναγραφόμενα, με σκοπό τη πλήρη συγκρότηση του σώματος. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των μελών που απαιτούνται , η γενική συνέλευση μεταφέρεται για την Τετάρτη 28.06.2017 την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

Η πρόσκληση δημοσιεύεται νόμιμα.

Για το ΔΣ

ο πρόεδρος
Αλέξανδρος Πούλιος