Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό ποδοσφαιριστή Κτιστόπουλο Γεώργιο, υψηλόσωμος (1,83) 21χρονος επιθετικός ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά δυναμώνοντας την επιθετική γραμμή. Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Football League 2016/17 με την ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ επίσης προηγούμενοι σταθμοί στην πορεία του ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς, καθώς και οι ομάδες Κ20 του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και Κ20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα η οποία θα έπρεπε να βρίσκεται σε άλλη κατηγορία».

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Ράντο Ιωάννη, υψηλόσωμος (1,84)

17χρονος γιός του γνωστού παλαίμαχου τερματοφύλακα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ράντου Αλέκου. Ο νεαρός Ιωάννης έχει αγωνιστεί στην Κ15 του ΠΙΕΡΙΚΟΥ καθώς και στις ομάδες Γεωργ. Ολύμπιος Λόφου και ΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της πόλης μου και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένειά του τους παραπάνω δυο ποδοσφαιριστές. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να ξεδιπλώσουν και οι δυο και ο καθένας χωριστά το ταλέντο τους και τις πλούσιες ικανότητές τους με πολλές επιτυχίες και χαρές για τη μελανόλευκη φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ