Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ της ΚΟΒ Πιερίας του ΚΚΕ

Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, άνεργοι, Η ΚΟΒ των Ιδιωτικών Υπαλλήλων της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας του ΚΚΕ σας καλεί στη σύσκεψη-συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 7. μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου Lido (Π. Τσαλδάρη 16).


Ελάτε να συζητήσουμε για:

 τις εφαρμοζόμενες πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Πολιτικές που υπηρετούν τα κέρδη των μονοπωλίων.

 τις εξελίξεις στην περιοχή μας οι οποίες μυρίζουν μπαρούτι εξ αιτίας των ανταγωνισμών των μονοπωλίων για το μοίρασμα της λείας σε βάρος των λαών.

 το παραμύθι τις δίκαιης ανάπτυξης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝEΛ. Την ανάπτυξη που πατά στα συντρίμμια των εργαζομένων, σε ένα καθεστώς εργασιακής ζούγκλας, που διαμορφώνουν μια ζωή με δόσεις, για εμάς και τα παιδιά μας.

 την εναλλακτική πρόταση του ΚΚΕ για την εργατική εξουσία, τη λαϊκή οικονομία. Τη μόνη πρόταση που εκφράζει τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων, των φτωχών αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, που απαντά τεκμηριωμένα στα πιστεύω μας!

Μπορούμε να γίνουμε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων, οι αφέντες του πλούτου που παράγουμε, παράγοντας ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή μας αρκεί να το πιστέψουμε.

Στα χέρια μας κρατάμε τα κλειδιά της διεξόδου αρκεί να το πιστέψουμε. Όλα μπορούν να αλλάξουν για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και πολέμους!


Τετάρτη 21 Μαρτίου 7μμ στην αίθουσα του ξενοδοχείου Lido