Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Την Τρίτη 22 Μαΐου πεντακόσια παιδιά από δημοτικά και νηπιαγωγεία της πόλης γέμισαν με φωνές, γέλια και χρώματα το πάρκο Κατερίνης συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Ζωγραφίζω για την ειρήνη».
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. 


Να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής α/θμιας εκπαίδευσης, τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ και το διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχαν.

Να ευχαριστήσουμε τα Κέντρα Ημέρας «4 εποχές» και «Σπίτι των Μουσών» του ψυχιατρικού τομέα του ΓΝ Κατερίνης για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα για την προσφορά του υπέροχου πίνακα που δημιούργησαν και μας χάρισαν.

Να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τα παιδιά της θεατρικής ομάδας του 3ου γυμνασίου Κατερίνης και τις υπεύθυνες καθηγήτριες που συνόδευαν, για την εξαιρετική παράσταση που απόλαυσαν οι μαθητές μας, καθώς και για τις δραστηριότητες με μουσικά παιχνίδια που οργάνωσαν.

Να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που συνόδευσαν τα τμήματα των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων, καθώς και τις συναδέλφισσες που συμμετείχαν από τα Τμήματα Υποδοχής προσφύγων για τη συνεργασία και τη βοήθεια.

Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους μαθητές και τις μαθήτριες που δημιούργησαν και στόλισαν με τα πολύ όμορφα έργα τους το πάρκο της πόλης.

Μέσα από τις ζωγραφιές τους τα παιδιά έδωσαν το δικό τους νόημα στη λέξη ΕΙΡΗΝΗ. Ειρήνη είναι αγάπη, είναι φιλία, είναι αλληλεγγύη, ελπίδα, είναι το γέλιο, το παιχνίδι, η χαρά κι η ευτυχία.

Οι συντονίστριες εκπαίδευσης προσφύγων

Τουλιοπούλου Αναστασία

Χαϊλατζίδου Γνωσούλα