Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

7o Γυμνάσιο Κατερίνης: Ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2.

Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα διάχυσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 με τίτλο « A second chance of environment», που διοργανώθηκε από το 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης...

σε συνεργασία με το Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 7ου Γυμνασίου.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εργασιών διάχυσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus + KA2, σχολικής σύμπραξης με τις εξής χώρες: Αγγλία, Γαλλία, Πορτογαλία και Τουρκία.

Τις δράσεις του προγράμματος κατά τη διετία 2016-2018 παρουσίασαν μέλη της παιδαγωγικής ομάδας και συγκεκριμένα οι εκπαιδευτικοί κ. Γιολτσίδου Όλγα, κ. Γώγου Πολυξένη Μαρκέλλα, κ. Ζαχαρτζή Ουρανία, κ. Μπεκιάρη Μαρία και κ. Μιχαηλίδου Γεωργία. Τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα κατέθεσαν με γλαφυρό τρόπο οι μαθητές και οι μαθήτριες Βαϊτσοπούλου Μαρία, Βαλλούς Θεοφιλίνα, Βρέντζου Ζωή, Δασκαλόπουλος Δημήτριος, Καραγιαννίδου Χαρίκλεια, Συβρίδου Μαρία και Χαλεπλής Γεώργιος. Τον απολογισμό του προγράμματος σχετικά με τα οφέλη που αποκόμισαν όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και η σχολική μονάδα στο σύνολό της και το συντονισμό της ημερίδας έκανε η υπεύθυνη υλοποίησης κ. Τσαουσίδου Ιωάννα.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Καζταρίδης Ιωάννης, εκ μέρους του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων η υπεύθυνη κ. Παππά Μιράντα και η κ. Τσαχουρίδου Θεοδώρα, ο Διευθυντής του 3ου ΓΕΛ Κατερίνης κ. Περδίκης Γεώργιος και ο Διευθυντής του 7ου Γυμνασίου κ. Νικολής Χρήστος.

Την Ημερίδα παρακολούθησαν πολλοί εκπαιδευτικοί από τα σχολεία του νομού μας και γονείς μαθητών.