Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Δημιουργείται πολιτικό κόμμα για την Μακεδονία - Κάλεσμα για συμμετοχή


- Μετά τα επικά συλλαλητήρια και την απαξιωτική αντιμετώπιση τους από το κυβερνόν καθεστώς, που αποτελεί αναντίρρητη απόδειξη ανυπαρξίας δημοκρατικής συναίσθησης, προκύπτει η ανάγκη άμεσης ανατροπής αυτού του καθεστώτος.


Η ανατροπή αυτή, για να έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τον λαό, πρέπει να γίνει ειρηνικά και να είναι τελεσίδικη.

Ένας μόνο τρόπος υπάρχει να ανατραπεί ειρηνικά το καθεστώς αυτό: Η δημιουργία μίας πολιτικής δύναμης, αντίπαλης με το καθεστώς αυτό, ισχυρότερης από αυτό.

Αυτό επιχειρεί ο Φορέας μας.

Και το επιχειρεί, διότι εκτιμά πως η δύναμη αυτή, υπάρχει στο σώμα τής Ελληνικής κοινωνίας.



ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ:


Η τεράστια κινητοποίηση των τελευταίων 6 μηνών, που δημιουργήθηκε για τη σωτηρία της Μακεδονίας, εξ αιτίας των μεγάλων συλλαλητηρίων που εμπνεύσαμε και οργανώσαμε, έχει δημιουργήσει την απαίτηση για συσπείρωση όλων των δημοκρατικών/πατριωτικών δυνάμεων της χώρας, σε ένα πολιτικό φορέα, με σκοπό την αντικατάσταση της βουλής και κυβέρνησης των απάτριδων , εθνομηδενιστών και νεοταξιτών, από μία άλλη βουλή και κυβέρνηση δημοκρατών / πατριωτών.

Για τη δημιουργία μίας τέτοιας συσπείρωσης, πιέζουν ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, στρατιωτικοί, διπλωμάτες, καλλιτέχνες και βιοπαλαιστές που όλοι έχουν ένα κοινό όραμα και σκοπό: τη δημιουργία μίας Ελλάδας δυνατής, ανεξάρτητης και ευημερούσας. Μίας Ελλάδας με αυτοσεβασμό στην ιστορία της και βεβαιότητα για το ανάλογο με την ιστορία της μέλλον της.

Για να το πετύχουμε αυτό και ταυτόχρονα να προλάβουμε το ξεπούλημα της Μακεδονίας ,της Θράκης ,της Ηπείρου και των Νησιών μας, θα πρέπει τάχιστα να δημιουργήσουμε μία μεγάλη, νέα πολιτική συσπείρωση.

Έτσι, το σκεπτικό τής απόφασης μας να καλέσουμε τον Ελληνικό λαό να συσπειρωθεί στον ΦΟΡΕΑ ΑΝΕΝΔΟΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι απλό. Σκεφτήκαμε:



1. Πέραν των παγίων λαϊκών απαιτήσεων για λύση των μεγάλων κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία, η “Συνθηκη των Πρεσπών” πρέπει να ακυρωθεί, πριν δημιουργήσει τετελεσμένα στον διεθνή χώρο.

2. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει η Βουλή (και η κυβέρνηση) που θα κληθεί σύντομα να κυρώσει τη Συνθήκη, να μην είναι η ίδια με τη σημερινή. Θα πρέπει να έχει αντικατασταθεί από μίαν άλλη Βουλή που θα αποτελείται από βουλευτές πραγματικούς (και όχι κατ' επίφαση) Δημοκράτες και πραγματικούς (και όχι κατ' επίφαση) πατριώτες.

3. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, να γίνουν τα εξής:


• 1ον) Να συσπειρωθούν στην πολιτική πλατφόρμα τού Φορέα, όλες οι λαϊκές Δημοκρατικές/Πατριωτικές δυνάμεις.

1. Αυτό γίνεται, με τη δήλωση συμμετοχής τους στον Φορέα, στέλνοντας μήνυμα στο eposellas@gmail.com, ώστε η οργάνωση του φορέα να απλωθεί σε κάθε γωνιά της Χώρας.


• 2ον) Οι δυνάμεις αυτές, μέσα από ψηφίσματα, να κάνουν δύο τινα:


1. να επεξεργασθούν την πολιτική θέση τους επάνω στους βασικούς τομείς της διακυβέρνησης της Χώρας


2. να επιλέξουν τα πρόσωπα που είναι ικανά και μπορούν να αποτελέσουν μία ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ


• 3ον) Οι δυνάμεις αυτές, να μετρήσουν τη δύναμη τής λαϊκής συσπείρωσης και, όταν δουν πως αυτή είναι ικανή να διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της Χώρας, να αποφασίσουν αν θα συγκροτηθούν σε κόμμα, προκειμένου να λάβουν μέρος στις εκλογές, ή όχι.


Αυτός, κατά την άποψη μας,είναι ο μόνος τρόπος να σωθεί η Δημοκρατία, να σωθεί η Μακεδονία μας, να σωθεί η Ελλάδα μας από τον όλεθρο στον οποίο την οδηγεί η κυβερνώσα φασιστική “Ολιγαρχία των λευκών κολάρων”.


Όσοι συμφωνείτε, προσέρχεσθε.


Γρήγορα, για να μετρήσουμε έγκαιρα το ανάστημα τού Φορέα και να δούμε αν μπορούμε να τα βάλουμε με τον φασισμό των λευκών κολάρων.


Όσοι συμφωνείτε, στέλνετε μήνυμα με ονοματεπώνυμο, περιοχή κατοικίας, επάγγελμα και τηλέφωνο, στο eposellas@gmail.com .


Κάθε σκέψη σας, πρόταση, αντίρρηση, κλπ, μπορείτε να τα πείτε στο FaceBook, στη Σελίδα “Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία” στο : (https://www.facebook.com)

ΦΟΡΕΑΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ