Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Δήμος Κατερίνης: Η διάθεση των αριθμών συμμετοχής του αγώνα δρόμου «TEN TEN RUN (Δέκα στο Δέκα)»

Έτοιμη να φιλοξενήσει την αθλητική γιορτή της άνοιξης «TEN TEN RUN (Δέκα στο Δέκα)» είναι η Τ.Κ. Μοσχοχωρίου του Δήμου Κατερίνης, μεθαύριο Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ.


Τα όμορφα, πρωτότυπα μετάλλια αναζητούν τον κάτοχό τους, ενώ η διάθεση των αριθμών συμμετοχής είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει σήμερα Παρασκευή έως τις 15:00 στην Αστική Σχολή (Οδός Ειρήνης 12, τηλ. 23510 47445), ενώ την Κυριακή ημέρα του αγώνα στο χώρο της αφετηρίας έως τις 10:30 π.μ.

Εν τω μεταξύ οι εγγραφές, θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας (Παρασκευή 01 Ιουνίου), μέσω της φόρμας εγγραφής στο επισυναπτόμενο link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOXSGI0vGbitIf9XcNBVyq-c0EOu1V0W4Ok7LLlFWriQWqbA/viewform

Σύμφωνα μάλιστα με τους διοργανωτές οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις αντίστοιχες περσινές. Όπως είναι γνωστό, τους αγώνες διοργανώνουν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Για τον παιδικό αγώνα δρόμου 1 χλμ. η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής θα γίνεται την ημέρα του αγώνα (συμπληρώνοντας την υπεύθυνη δήλωση γονικής συναίνεσης) στο χώρο της αφετηρίας, κατά τις ώρες 09:15 π.μ. έως 10:30 π.μ..

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ: Από την πλατεία Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη), λεωφορεία του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Κατερίνης θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά των αθλητών στην αφετηρία του αγώνα. Ειδικότερα, η μεταφορά θα γίνεται σταδιακά την προσεχή Κυριακή, από τις 09:30 π.μ. έως τις 10:15 π.μ.

Παράλληλα, αμέσως μετά το πέρας των απονομών, λεωφορεία θα μεριμνήσουν και για την επιστροφή των συμμετεχόντων στην Κατερίνη.


Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
01-06-2018