Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ

Την Κυριακή 5/8 έπεσε η αυλαία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών στη Γλασκόβη, με την κατάκτηση της 5ηςθέσης στον τελικό του σκιφ γυναικών από την Κατερίνα Νικολαϊδου που είναι και η καλύτερη θέση για τα ελληνικά πληρώματα που συμμετείχαν στη διοργάνωση.


Η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια που αγωνιζόταν με πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα, κατάφερε λίγο πριν τον τερματισμό να ξεπεράσει την Πέτερσεν από την Δανία και να καταλάβει τελικά την 5ηθέση με χρόνο 7:47.71. Το χρυσό κατέκτησε η Ελβετίδα Γκμέλιν με 7:31.15 , το ασημένιο η Αυστραιακή Λόμπνιγκ με 7:32.62 και το χάλκινο η Ουκρανή Ντουμτσένκο με 7:32.67.

Η Ολυμπιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης μετά το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες τον Ιούνιο, με την παρουσία της σε έναν ακόμη τελικό μεγάλης Διοργάνωσης επιβεβαιώνει ότι δίκαια κατέχει μια θέση ανάμεσα στην ελίτ της κωπηλασίας διεθνώς.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια Κατερίνα Νικολαΐδου και την ευχαριστεί για την τιμή και τις ιδιαίτερες συγκινήσεις που χαρίζει σε όλη την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης με τις αγωνιστικές της εμφανίσεις και όχι μόνο, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ελλάδα αλλά και την Πιερία. Της εύχεται ακόμη γρήγορη ανάρρωση και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ