Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο του διημέρου 3/4 Σεπτεμβρίου 2018

Κλοπές, παράνομα τυχερά παιχνίδια και παρεμπόριο περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο του διημέρου 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2018 για την Πιερία.






Εξιχνίαση κλοπών


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 28 και 26 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές (3 Σεπτεμβρίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, ο 26χρονος με τη συνδρομή του συνεργού του, ο οποίος επιτηρούσε το χώρο, παραβίασε ένα τροχόσπιτο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.



Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων


Συνελήφθη χθες (4 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 31χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 45 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους οποίους διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια. Επιπλέον, ο 31χρονος παρεμπόδισε τον έλεγχο, μετατρέποντας τις οθόνες των υπολογιστών όπου εμφανίζονταν τα παράνομα παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται 35χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.



Συλλήψεις για παρεμπόριο 


Από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, συνελήφθησαν χθες (4 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη του παρεμπορίου, 4 αλλοδαποί οι οποίοι διαπιστώθηκε να διαθέτουν προς πώληση συνολικά 276 είδη παρεμπορίου (γυαλιά ηλίου, ενδύματα κ.α.). Τα παραπάνω είδη παρεμπορίου κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.