Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

ΝΕΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ Γ.Ν ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - 7 ΝΕΟΙ ΙΑΤΡΟΙ.

Στο πλαίσιο αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού υποδομών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, μικρών και μεγάλων μονάδων του Δημόσιου συστήματος Υγείας σε όλη τη χώρα, ανακοινώνουμε...

σήμερα με ικανοποίηση την από 27/9/2018 απόφαση του Υφ. Οικονομίας και Ανάπτυξης Στ. Γιαννακίδη για την έγκριση ένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του 2018 (στην ΣΑΕ 091) έργων συνολικού προϋπολογισμού 5,5 εκατ. περίπου, που θα καλύψουν τρέχουσες και πάγιες ανάγκες προτεραιότητας στις μονάδες αυτές.

Μεταξύ των μονάδων αυτών εγκρίθηκε και το ποσό των 200.000 ευρώ για την αγορά νέου ψηφιακού μαστογράφου για το Γ.Ν Κατερίνης. Ο νέος υπερσύγχρονος ψηφιακός μαστογράφος θα τεθεί σύντομα σε λειτουργία ,καλύπτοντας τις ανάγκες των γυναικών του Νομού.Η ανταπόκριση του Υπουργείου Υγείας ήταν άμεση στο αίτημα του Διοικητή του Γ.Ν Κατερίνης κ.Ανέστη Μυστρίδη.

Aκόμη ολοκληρώθηκε η διαδικασία των κρίσεων για τις 7 θέσεις μόνιμων γιατρών ΕΣΥ για το Νοσοκομείο Κατερίνης. Οι θέσεις αυτές αφορούν 2 παιδιάτρους,1 αναισθησιολόγο και 4 ιατρών για τα τμήματα επειγόντων περιστατικών. Σε ένα μήνα και μετά την δημοσίευση στην εφημερίδα της κυβερνήσεως των ονομάτων τους, αναλαμβάνουν εργασία ενισχύοντας και ένα πολύ δύσκολο και ευαίσθητο τμήμα, όπως είναι των επειγόντων.

Η κυβέρνηση, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον συνεχίζει τις προσπάθειες ώστε να στηριχθεί και να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η δημόσια δωρεάν υγεία για όλους τους πολίτες.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α