Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΑΕΕ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης Πίτας των μελών και φίλων της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας, όπως αυτή υλοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Πιερίας κ. Τζαμακλής Χαρίλαος, εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας κ. Κουκοδήμου Κων/νου, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης και Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Παπαζήσης καθώς και η Αντιδήμαρχος κ. Μακρίδου Πιπίτσα με τον Πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ κ. Παυλίδη Θεόδωρο και τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Σατραζέμη Ζήνων και κ. Κυριακίδη Γεώργιο, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ρέχας Κωνσταντίνος και ο Γεν. Γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κατερίνης. Ακόμη, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Χιονίδης Σάββας, έστειλαν χαιρετισμό στα παρευρισκόμενα μέλη και τις ευχές τους για το Νέο έτος καθώς οι ίδιοι συμμετείχαν στο μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη συμφωνία των Πρεσπών στην Αθήνα.

Ακόμη, στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ κ. Τριανταφύλλου Σωτήριος καθώς και αντιπρόσωπος της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λαρίσης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Πιερίας κ. Βελλής Ιωάννης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση αλλά και για τη στήριξή τους σε όλες τις αποφάσεις και δράσεις της Ένωσης. Αναφέρθηκε στο έργο που επιτέλεσε η Διοίκηση της Ένωσης τη χρονιά που μας πέρασε τόσο σε τοπικό όσο και πανελλαδικό επίπεδο αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι από τις απανωτές περικοπές στη σύνταξη αλλά και στην ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Αναφέρθηκε ειδικά στην αντισυνταγματικότητα σύμφωνα με το Συμβούλιο Επικρατείας των περικοπών των συντάξεων και την αναδρομική επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων αλλά και την αναγκαιότητα σεβασμού των αποφάσεων της Δικαιοσύνης και άμεσης εκτέλεσης των αποφάσεων της.

Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ για τη στήριξή της στις δράσεις της Ένωσης αλλά και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ρέχα Κωνσταντίνο γιατί υπήρξαν αρωγοί σε όλες τις δράσεις της Διοίκησης της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Πιερίας.