Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «Ο ΑΡΓΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εδώ και χρόνια η εκπρόσωπος του Συμμετέχω- Αδέσποτα Κατερίνης συνεχίζει να δυσφημεί και να κατηγορεί το Φιλοζωικό Σωματείο "ΑΡΓΟΣ" στοχοποιώντας κυρίως τον Αντιπρόεδρο αυτού.

Για αυτές τις κατηγορίες το σωματείο μας ποτέ δεν έδωσε απάντηση ούτε ασχολήθηκε καθόλου με αυτήν, αλλά πάντα σε όλα τα πράγματα εξαντλείται και η υπομονή. Η κυρία αυτή πιστεύει προφανώς επειδή έως τώρα δεν αντιδράσαμε και ίσως και γι' αυτό συνεχίζει να μας δυσφημεί, σημαίνει ότι φοβόμαστε κιόλας.

Πρόσφατο παράδειγμα εδώ και 10 ημέρες έγραψε στο διαδίκτυο ότι ο "ΑΡΓΟΣ" δεν βοήθησε στην περισυλλογή ενός ζώου από κάποια κυρία με σκοπό τη μεταφορά του στο Καταφύγιο Ζώων. Η εκπρόσωπος του Συμμετέχω ισχυρίζεται επίσης ότι στην περισυλλογή αυτή δεν βοήθησε ούτε ο αδελφός της κυρίας με το ζώο ο οποίος τυγχάνει να είναι και μέλος του ΔΣ του "ΑΡΓΟΣ . Η εκπρόσωπος του Συμμετέχω ψεύδεται λοιπόν για όσα έγραψε διότι εμείς σαν "ΑΡΓΟΣ" προθυμοποιηθήκαμε στη μεταφορά του ζώου, αλλά ο αρμόδιος κτηνίατρος του Δήμου δεν μας επέτρεψε να παρέμβουμε διότι δεν διαθέτουμε το κατάλληλο μεταφορικό μέσον για την διακομιδή του ζώου.

Θέτουμε τα ακόλουθα ερωτήματα:

1) Και άλλες φορές στο παρελθόν μας έχει κατηγορήσει για άλλες περιπτώσεις και υπάρχουν τα αντίστοιχα αποδεικτικά αλλά ως εδώ. Την επόμενη φορά που θα πράξει κάτι ανάλογο θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

2) Η εκπρόσωπος του Συμμετέχω διατείνεται και μάλιστα ενημερώνει τον κόσμο στο διαδίκτυο και μάλιστα κάνει και ενημερώσεις τριημέρου πως περνάνε τα σκυλιά στο Κυνοκομείο.

Ποιος έχει δώσει αυτή την αρμοδιότητα σε αυτήν και στα άτομα που βρίσκονται μαζί της, από πού έχουνε αυτά τα άτομα τις γνώσεις και την εμπειρία διαχείρισης των έγκλειστων σκυλιών και ποια από αυτά τα άτομα θα αναλάβουν την ευθύνη αν συμβεί κάτι δυσάρεστο εκεί στο Καταφύγιο;

Ζητούμε για όλα τα παραπάνω ενημέρωση από την αρμόδια Αντιδήμαρχο.


Με εκτίμηση
Φ.Σ. "ΑΡΓΟΣ"

Κρέσνας 1, Κατερίνη