Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Αθρόα προσέλευση, ευχές και εορταστική ατμόσφαιρα στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας

Μέσα σε μια χαρούμενη, ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του συλλόγου, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων πραγματοποιήθηκε στις 02 Ιανουαρίου, σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της Κατερίνης, η ετήσια εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Πιερίας.


Το φλουρί της πίτας αντιστοιχούσε σε μία χρυσή λίρα, την οποία κέρδισε η τυχερή της εκδήλωσης Κυριακή Ελευθεριάδου. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή επαίνου και χρηματικού ποσού στα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών, που εισήχθησαν κατά το έτος 2018 σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δεξίωση και τις ευχές όλων για μία χρονιά δημιουργική - εποικοδομητική για τους πολύτεκνους και τις οικογένειές τους.

«Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και ομορφύνατε την εκδήλωσή μας» επισήμαναν τα μέλη του Δ.Σ. απευθυνόμενα στα πολυάριθμα μέλη και φίλους του συλλόγου, που παρέστησαν στη γιορτή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, της εκδήλωσης προηγήθηκε η ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση του συλλόγου, όπου ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σίμος Οφείδης παρουσίασε τα διοικητικά δρώμενα του 2018, ενώ ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία Γεώργιο Τανατζή.