Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ «ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ» ΤΟΥ BBC

Με νωπό ακόμα το μελάνι της υπογραφής της κυβέρνησης στην κατάπτυστη “Συμφωνία των Πρεσπών”, το BBC αποφάσισε να δημοσιεύσει, ένα θαμμένο επί οκτώ και πλέον μήνες, άρθρο περί καταπίεσης μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα.

Δυστυχώς για τους «αόρατους» και «ορατούς» θιασώτες αυτής της εθνικής μειοδοσίας εμείς δεν θα παίξουμε το επικοινωνιακό τους παιχνίδι, αναμοχλεύοντας στο βάθος του χρόνου για ιστορικές αλήθειες, εγκαθιδρύοντας κατά αυτόν τον τρόπο, ως τετελεσμένο στην συνείδηση του ελληνικού λαού το αποτέλεσμα της «Συμφωνίας των Πρεσπών». Κάτι που με λύπη μας, διαπιστώσαμε σε όλες τις απαντήσεις πολιτικών κομμάτων και προσώπων, προς το δημοσίευμα του BBC, οι οποίες προσπέρασαν την επιταγή της «Συμφωνίας των Πρεσπών», αποδεχόμενοι έτσι το κίβδηλο αποτέλεσμά της.

Δυστυχώς για όλους εσάς, η ιστορία δεν είναι «αόρατη» και ούτε γράφεται με ανυπόστατες και ανιστόρητες αφηγήσεις. Η ιστορία είναι γραμμένη με γεγονότα και δεν υποθηκεύεται, δεν δανείζεται ούτε υφαρπάζεται με όρους απειλών, ανταμοιβών, υποσχέσεων ή ανταλλαγών.

Η ισοπεδωτική απάντηση στο άρθρο και στους αποδέκτες του θα δοθεί λίαν συντόμως, από αυτούς τους ίδιους που αναφέρει το άρθρο, από αυτούς που πραγματικά καταπιέζονται και δεν μπορούν να εκφραστούν ελευθέρα αυτή τη χρονική περίοδο στην Ελλάδα: από τους Μακεδόνες. Και η απάντηση δεν θα είναι άλλη, από μια εκκωφαντική ιαχή, ότι η Μακεδονία είναι μια και αυτή είναι ελληνική!



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Ε.ΠΟ.Σ)
Η Εκτελεστική Γραμματεία