Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Νέα... ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μετά το μπέρδεμα, σύγχυση ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε με τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ποιους στηρίζει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έρχεται σήμερα μια νέα ανακοίνωση για το ίδιο θέμα, που και αυτή δεν βοηθάει ιδιαίτερα...


Η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Η χτεσινή κεντρική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές καλεί τους πολίτες να υπερψηφίσουν συγκεκριμένους συνδυασμούς στη βάση των διεργασιών και των προγραμματικών συγκλίσεων που έχουν διαμορφωθεί στις τοπικές κοινωνίες. Το κάλεσμα αυτό δηλώνει την εκτίμηση στα πρόσωπα των υποψηφίων και των προγραμματικών τους θέσεων και δεν δηλώνει σε καμία περίπτωση σχέση κομματικής εξάρτησης. Εξάλλου, στη δική μας αντίληψη για την αυτοδιοίκηση είναι εντελώς ξένες οι παλαιοκομματικές αντιλήψεις κομματικών χρισμάτων σε συνδυασμούς και η προσπάθεια καπελώματός τους.

Την ίδια στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μόνο το δικαίωμα, αλλά και την πολιτική υποχρέωση να τοποθετείται δημόσια απέναντι στους πολίτες, και να μην κρύβεται, για τη στάση που κρατά σε μια κρίσιμη πολιτική διαδικασία όπως είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές.