Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ - Ακαδημία: Θετικός ο απολογισμός, αισιοδοξία για τη νέα χρονιά!

Η περίοδος που πέρασε ήταν ιδιαίτερα θετική για την Ακαδημία των Πιερίδων Μουσών. Η πρώτη αμιγής ποδοσφαιρική ομάδα κοριτσιών κατάφερε – αν και ήταν η πρώτη χρονιά – και συμμετείχε σε όλο το πρωτάθλημα Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Ξεκίνησε δειλά, προχώρησε δυναμικά και κατάφερε εντυπωσιακή βελτίωση και απόδοση μέχρι το τέλος!

Τώρα η Διοίκηση των Πιερίδων Μουσών, η οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη της Ακαδημίας, ήδη προχωρά στην οργάνωση της νέας περιόδου.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία ανανέωσε την συνεργασία με την προπονήτρια της Ακαδημίας κ. Λία Ζιώγα

Τα κορίτσια της Ακαδημίας συμμετέχουν το επόμενο διάστημα σε αθλητικό camp – κατασκήνωση στην Χαλκιδική.

Το απόγευμα της Δευτέρας συμμετείχαν στην «Γιορτή Ποδοσφαίρου» που οργάνωσε η Ε.Π.Σ. Πιερίας στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Εφέσου όπου και βραβεύτηκαν μαζί με άλλες Ακαδημίες για την συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα Υποδομών της περιόδου 2018-2019.

Στην ίδια εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια αθλήτρια με διεθνή καριέρα η οποία ξεκίνησε από την ποδοσφαιρική ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Είναι η Μαρία Παλαμά την οποία βράβευσε η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πιερίας για την ποδοσφαιρική της πορεία στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η έναρξη της νέας περιόδου υποδοχής νέων κοριτσιών στην Ακαδημία

Η πρώτη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών στην Πιερία σχεδιάζει, οργανώνει με επιτυχία το μέλλον του ποδοσφαίρου γυναικών στην Πιερία.

Για εγγραφές νέων κοριτσιών από 7 έως 13 χρονών στην Ακαδημία των «Πιερίδων Μουσών», την πρώτη και μοναδική οργανωμένη ομάδα κοριτσιών στην Πιερία τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ είναι:

- 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ. και
- 6983731899 Βαρβάρα Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ.