Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Μήνυμα νίκης! Κοσμοσυρροή και νεανικός παλμός στην εναλλακτική εκδήλωση της ΕΦΗΣ ΜΠΑΣΔΡΑ στον πεζόδρομο της Κατερίνης.

Μια ξεχωριστή όμορφη καλοκαιρινή βραδιά, με άρωμα γυναίκας, ωραίες παρέες και ουσιαστική συζήτηση με υποστηρικτές, φίλους και ψηφοφόρους της, έζησε την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019, η υποψήφια βουλευτής Πιερίας της ΝΔ κ. Έφη Μπάσδρα, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωσή της στον πεζόδρομο της Κατερίνης.




Εκατοντάδες υποστηρικτές της από κάθε γωνιά της Πιερίας, αψηφώντας τη ζέστη, έδωσαν το παρών στο στέκι στα «τριποδάκια», από τις 8.30 μ.μ. ως αργά μετά τα μεσάνυχτα, δηλώνοντας την πεποίθησή τους για τη μεγάλη νίκη της 7ης Ιουλίου.

Η κ. Μπάσδρα, χαιρέτησε τους φίλους της, μίλησε για τη Φωτεινή Ελλάδα που έρχεται, κάλεσε τα νέα παιδιά που έδωσαν νεανικό παλμό στην εκδήλωση να έρθουν να ψηφίσουν σ΄ αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας ενώ γυναίκες, άντρες, νέες και νέοι έσφιξαν το χέρι της με ενθουσιασμό, φωτογραφήθηκαν μαζί της, γεμάτοι αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της Κυριακής, δηλώνοντας την ένθερμη υποστήριξή τους.

Η κ. Μπάσδρα, φανερά συγκινημένη, παίρνοντας για λίγο το λόγο, δήλωσε : «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την συμμετοχή σας, για την παρουσία σας. Είναι μια βραδιά που θα μου μείνει αξέχαστη. Συνεχίζουμε μαζί ακόμα πιο δυνατά. Πάμε δυναμικά μπροστά, για τη ΝΙΚΗ!

Είναι τιμή μου που συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, δίνοντας τον αγώνα για την αλλαγή, για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του αυριανού πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όλοι μαζί μια γροθιά, με νέες ιδέες και όραμα, χωρίς πειραματισμούς και δοκιμές, με σύνεση και συνέπεια παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας, γυρίζουμε σελίδα και κάνουμε μία ΝΕΑ ΑΡΧΗ!

Ήρθε η στιγμή να κάνουμε άλμα προς τα εμπρός, να βάλουμε τα θεμέλια της ανάπτυξης, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να επιστρέψουν οι νέοι μας από το εξωτερικό, να αντιμετωπίσουμε την ανεργία, να επιστρέψει η ασφάλεια, να ανακτήσουμε την εθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπειά μας, να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα.

Δεσμεύομαι, ότι θα αγωνιστώ για όλους, για μια καλύτερη Πιερία, για μια καλύτερη Ελλάδα, για την αδικημένη νέα γενιά, για όλους ανεξαιρέτως.

Για να έχει η Πιερία μια δυνατή φωνή στα κέντρα αποφάσεων, για να γίνει η εκκίνηση της Πιερίας στη νέα εποχή… Έχουμε μία μόνο επιλογή: Να πετύχουμε! Πάμε δυνατά. Για την Πιερία με τους άξιους! Για την φωτεινή Ελλάδα των Άξιων και των αξιών!

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου…»