Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 2 - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-3

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟ "EXPRESS" ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 2 - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-3
(15-25, 15-25, 14-25)

Νικηφόρα συνεχίζει η ομάδα των Κορασίδων του Πιερικού, καθώς κέρδισε και μέσα στην Βέροια τον Ποσειδώνα με 3-0 σετ διευρύνοντας το απόλυτο ρεκόρ στις 6 νίκες σε 6 αγώνες και 18-0 σετ!!! δείχνοντας ότι και φέτος παίζει χωρίς αντίπαλο αφού βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω απ'όλες τις ομάδες. Τα κορίτσια του Πιερικού παρότι αγωνίστηκαν με ελλείψει, έδειξαν ότι διαθέτουν βάθος ως ομάδα και έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι την άριστη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Τα κορίτσια του Πιερικού και στα 3 σετ ξεκινούσαν δυνατά στο παιχνίδι, έπαιρναν από την αρχή διαφορά στο σκορ και δεν άφηναν σε κανένα σημείο του αγώνα να πιστέψουν τα κορίτσια του Ποσειδώνα ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό απ'αυτό το παιχνίδι. Ο Κώστας Σαρρής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες που ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά. Με την νίκη αυτή ουσιαστικά έχει “καθαρίσει” το πρωτάθλημα ο Πιερικός πολύ νωρίς δείχνοντας για ακόμη μία χρονιά ότι είναι η κυρίαρχη δύναμη στην υποδομή και στα αναπτυξιακό πρωταθλήματα, καθώς τα πρωταθλήματα που έχει κερδίσει αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα αυτής της κυριαρχίας και της εκπληκτικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα.

Τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ έδειξαν ότι και φέτος οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλοί, αφού η 5η θέση στην Ελλάδα την προηγούμενη χρονιά αποτελεί το σκαλοπάτι για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Σύνθεση: Τουλίκα, Παπαπέτρου, Χατζησακούλα, Ευαγγελοπούλου, Δαούτη, Μαρένα, Ζειμπέκη, Μαυρίδου, Τσαπουρνιώτη, Χατζηαγοράκη, Ιορδανίδου, Αντωνοπούλου.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 18-0 18
ΑΟ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 11-8 13
ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 12-8 11
ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2 11-8 10
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 8-10 6
ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 8-9 6
ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 6-11 5
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 4-12 3
ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ 0-15 0