Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 3-2

ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 3-2
(22-25, 22-25, 25-16 , 25-23 , 15-9 )


Μία εντυπωσιακή νίκη με επική ανατροπή πέτυχε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού, καθώς σ'ένα παιχνίδι που δεν προσφερόταν για “καρδιακούς” κέρδισε τον Πήγασο Πολίχνης με 3-2 σετ. Η ομάδα του Πιερικού ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 σετ, εντούτοις βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και το καθαρό μυαλό να γυρίσει το παιχνίδι και με αντεπίθεση διαρκείας να πάρει ένα σπουδαίο δίποντο και να βρεθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Στο πρώτο σετ, μέχρι με μέσα του, γινόταν μάχη με εκατέρωθεν εναλλαγές στο σκορ αλλά στο σημείο εκείνο ο Πήγασος ξέφυγε στο σκορ και κέρδισε το σετ με 25-22. στο 2ο σετ το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το 18-18 για να ξεφύγει και πάλι στο σκορ ο Πήγασος και να κερδίσει και αυτό το σετ με 25-22. Στο 3ο σετ οι άντρες του Πιερικού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο, αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Πήγασου και κέρδισαν εύκολα το σετ με 25-16. Στο 4ο σετ είχαμε και πάλι ντέρμπι μέχρι το 16-16, όμως οι παίκτες του Πιερικού ξέφυγαν στο σκορ με 20-16 κερδίζοντας τελικά το σετ με 25-23. Στο 5ο σετ οι άνδρες του Πιερικού δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, και έχοντας το ψυχολογικό πλεονέκτημα κέρδισαν εύκολα το σετ με 15-9 και το παιχνίδι με 3-2 σετ πετυχαίνοντας μια μεγάλη και σπουδαία νίκη.

Ο προπονητής Κώστας Σαρρής δήλωσε για το παιχνίδι: <<Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που βρήκαν τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις και γύρισαν το παιχνίδι πετυχαίνοντας μία σπουδαία νίκη. Κρατάμε το αποτέλεσμα, βλέπουμε τα λάθη που κάνουμε και συνεχίζουμε με σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά την προσπάθειά μας για την υλοποίηση του στόχου μας>>

Η σύνθεση: Μούρτζιος, Λαμπρινός, Γρηγοριάδης, Γερομιχαλός, Παπαδημητρίου, Παπατσιμούλης, Τσοπάνογλου, Ματσαρίδης, Γιάγκου, Παπακυριάκου, Σαμαλής, Ιωαννίδης, Χρυσικός, Κουνατίδης.


Η βαθμολογία:

ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ
9
ΑΡΗΣ
8
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
6
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
5
ΑΘΛΟΣ
4
ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ
4
ΣΠΑΚ
4
ΚΟΜΟΤΗΝΗ
4
ΠΗΓΑΣΟΣ
4
ΠΑΝΟΡΑΜΑ
3
ΧΑΝΘ
0
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
0