Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών ΓΝΚ - Ανακοίνωση

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες,η ΑΣΥ σας υπενθυμίζει ότι στις 28 Νοεμβρίου είχαν πραγματοποιηθεί εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ Σωματείου στο ΓΝΚ και αντιπροσώπων στην ΑΔΕΔΥ.
  Σύμφωνα με το καταστατικό με ευθύνη του πρώτου εκλεγμένου σε ψήφους της πλειοψηφούσας παράταξης (Δημοκρατική Συμμαχία), οφείλει να συγκαλέσει για συγκρότηση τού Δ.Σ τους εκλεγμένους μέσα σε 20 ημέρες, έχουν περάσει πάνω από 30 και ούτε φωνή ούτε ακρόαση ακόμη.

Η συγκεκριμένη παράταξη δε χάνει την ευκαιρία να αποδείξει τη διάθεση της για την απαξίωση του Σωματείου και την απονεύρωση του συνδικαλισμού, βάζοντας ουσιαστικά πλάτη στο πέρασμα των πολιτικών που τσακίζει τη ζωή μας.

Καλούμε τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από ποιον στήριξαν στις εκλογές,να μη μείνουν θεατές στα γεγονότα,να πιέσουν και να απαιτήσουν τη σωστή λειτουργία του Σωματείου.Η Σωστή λειτουργία του δεν είναι μόνο ευθύνη των εκλεγμένων.Η ΑΣΥ από την πλευρά της,με βάση και τη δύναμή που της δόθηκε μέσω των εκλογών,θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, ώστε να σταματήσει η απαξίωση του Σωματείου και να παίξει τον ουσιαστικό του ρόλο,που δεν είναι άλλος από την υπεράσπιση των εργαζομένων και του χώρου της Υγείας συνολικά.

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους.