Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

3η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης, Καπνικός Σταθμός, 7-17 Μαΐου 2020

Πριν λίγες μέρες, πραγματοποιήθηκε στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης η πρώτη συνάντηση μεταξύ τοπικών ανθοπαραγωγών και της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας...

με στόχο την οργάνωση της 3ης Ανθοκομικής Εκθεσης Κατερίνης η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 17 Μαΐου 2020.

Η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης είναι μια επιλεγμένη πρωτοβουλία πολιτών η οποία στοχεύει πρωτίστως στην ενίσχυση των τοπικών παραγωγών και βασίζεται στη φιλοσοφία του κινήματος “Χωρίς Μεσάζοντες”, στηρίζει την τοπική οικονομία, τον ντόπιο παραγωγό αλλά και τον καταναλωτή. Επίσης, πραγματοποιείται σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο με υψηλό συμβολισμό, ο οποίος διατίθεται δωρεάν στους παραγωγούς έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε ακόμη χαμηλότερες τιμές.

Φέτος, η 3η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης θα λειτουργήσει όπως και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου, προσφέροντας τη δυνατότητα στα σχολεία όλου του νομού να την επισκεφτούν και να συμμετέχουν σε εργαστήρια που θα πραγματοποιούνται τις πρωινές ώρες.

Μάλιστα τις δύο Κυριακές του 10ημέρου θα οργανωθεί picknick στην αυλή, ομαδικά παιχνίδια και υπαίθρια παιδική θεατρική παράσταση.

Ετοιμαστείτε! Η Ανοιξη έρχεται!

ΥΓ: Οι φόρμες δηλώσεων συμμετοχής για τα σχολεία θα ανοίξουν στα μέσα του Μάρτη.

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)