Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Την κοπή του παραδοσιακού εθίμου της βασιλόπιτας, την απονομή τιμητικών πλακετών, καθώς και τις βραβεύσεις των διακριθέντων αθλητών-αθλητριών το αγωνιστικό έτος 2019, περιλαμβάνει η φετινή «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ»...

που θα πραγματοποιήσει ο ιστορικός και πολυνίκης σύλλογος της Πιερίας, ο Γυμναστικός Αγωνιστικός Σύλλογος Κατερίνης «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ».

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στις 11:00 π.μ. στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη» (1ος όροφος), με τη συμμετοχή και παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ υλοποιεί με αφορμή τη νέα χρονιά, την κοπή της βασιλόπιτας και τη γιορτή του συλλογικά, αλλάζοντας την μέχρι πέρυσι επιλογή της ξεχωριστής κοπή της πίτας του κάθε ενός από τα οκτώ τμήματα του.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΡΧΕΛΑΟΥ που διακρίθηκαν το έτος 2019 σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, πρώην αθλητές που έφυγαν από τη ζωή, πρωταθλητές του παρελθόντος, συντοπίτες μας με παγκόσμια διάκριση και ο Σύνδεσμος Επίσημων Κριτών Στίβου Πιερίας-Ημαθίας.

Σε ανοικτή πρόσκληση-κάλεσμα ο πρόεδρος του Γ.Α.Σ. ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης, Αλκίνοος Τασόπουλος, επισημαίνει: «Φέτος συνεορτάζουμε, όλοι μαζί. Όλη η οικογένεια του συλλόγου μας που εισέρχεται στο εξηκοστό τέταρτο έτος από την ίδρυσή του.

Το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας μας δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξουμε τις ευχές για μια παραγωγική και ελπιδοφόρα χρονιά, να τιμήσουμε τους διακριθέντες, να τιμήσουμε επίσης την μνήμη των ανθρώπων μας που χάθηκαν από τη ζωή και να επιβραβεύσουμε πρόσωπα και φορείς με ξεχωριστή παρουσία στον αθλητισμό.

Με χαρά σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.»