Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι παμπαίδες του Αρχέλαου Κατερίνης στο χάντμπολ. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι «μικροί» του Αρχέλαου Κατερίνης στο τμήμα χάντμπολ έκοψαν χθες το απόγευμα την βασιλόπιτα τους για το 2020, στο καφέ «Μπαρμπά Σπύρος».

Στην εκδήλωση παρέστη ο Πρόεδρος του Αρχέλαου, Αλκίνοος Τασόπουλος, οι προπονητές της ανδρικής ομάδας, Σάββας Καρυπίδης και Βασίλης Κοσμίδης, οι προπονητές των παμπαίδων Μάγδα Χοτοκουρίδου και Δημήτρης Τσαβές, αθλητές του Συλλόγου, γονείς και φυσικά η ομάδα των παμπαίδων Α΄ και Β΄.


Πρόεδρος Αρχέλαου Κατερίνης, Αλκίνοος Τασόπουλος

«Ανήκετε σε έναν μεγάλο Σύλλογο. Από τους λίγους Συλλόγους στην Ελλάδα που καλλιεργεί οχτώ τμήματα και ατομικά και ομαδικά. Να είστε υπερήφανοι που είστε στο τμήμα χάντμπολ που έχει μεγάλη ιστορία. Είστε τυχεροί που έχετε κοντά σας έναν ολυμπιονίκη τον Σάββα Καρυπίδη που σας στηρίζει σε όλες σας τις προσπάθειες. Σας εύχομαι καλή πρόοδο και καλή αγωνιστική χρονιά. Είστε πρώτα μαθητές και μετά αθλητές.»


Σάββας Καρυπίδης, προπονητής Αρχέλαου Κατερίνης


«Να ακούτε τους γονείς, τους καθηγητές και τους προπονητές σας. Αν ακολουθήσετε αυτά τα τρία βήματα θα φτάσετε πολύ ψηλά. Είμαστε δίπλα σας, είστε οι αθλητές του αύριο του Αρχέλαου. Σας εύχομαι καλή και ευλογημένη χρονιά.»


Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Αρχέλαου, έκοψε την βασιλόπιτα με δύο τυχερούς να κερδίζουν από μία δωροεπιταγή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο καφέ «Μπάρμπα Σπύρος» (Α’ Πάροδος Γ. Ολυμπίου), που φιλοξένησε την εκδήλωση προσφέροντας δωρεάν αναψυκτικά στους μικρούς αθλητές και δωρεάν ροφήματα στους γονείς, ενώ έκανε το καλύτερο ώστε όλοι να περάσουν ένα υπέροχο απόγευμα.

Ευχαριστίες στο κατάστημα αθλητικών ειδών ZIOGAS ALL SPORTS (Μ. Αλεξάνδρου 37 & Πλ. Ελευθερίας 1) που στήριξε την εκδήλωση και προσέφερε μεγάλα δώρα!



















*Ρεπορτάζ-βίντεο-φώτο: Μιχάλης Κανταρτζής.