Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

4η θέση για το 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης στο 13ο σχολικό πρωτάθλημα σκάκι Κ.Δ. Μακεδονίας

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ...

ΤΟ 13ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2020. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ».

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΡΑΜΕΛΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ 4η ΣΚΑΚΙΕΡΑ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ, ΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ 13ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ, ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 4 ΜΑΘΗΤΕΣ:

1) ΚΟΤΣΑΪΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ (Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ), (3 ΝΙΚΕΣ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ, Ο ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΩΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ),

2) ΚΟΝΤΣΕ ΡΑΦΑΕΛΑ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ), (3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ, ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ, "ΜΑΤΩΝΕΙΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

3) ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ), (1 ΝΙΚΗ ΚΑΙ 1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ),

4) ΒΕΡΓΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ (Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ), (ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ).

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

ΣΤΟΝ 4ο ΓΥΡΟ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 2,5 - 1,5 ΤΟ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ 13ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2020.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΠΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΣΤΟ 18ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2020.

Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι συμμετέχοντες σκακιστές - σκακίστριες του 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την προσπάθεια, την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν.
Η προετοιμασία, η ομοιογένεια, η συνοχή, το ταλέντο και η θέληση των σκακιστών και σκακιστριών του 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ήταν τα κυριότερα στοιχεία για τα οποία ξεχώρισαν, όπως επίσης η σοβαρή, σταθερή και επίπονη προσπάθεια όλων των παικτών, το κλίμα ομοψυχίας και προσήλωσης στο στόχο που υπήρχε αλλά και η αμέριστη συμπαράσταση των γονέων των σκακιστών.