Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Ενημέρωση για δράσεις του ΕΕΕΕΚ Κατερίνης.

Την Πέμπτη 30-01-2020, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των πρωτευσάντων μαθητών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης
«ΕΚΑΒΗ». Βραβεύτηκαν και 5 μαθητές του ΕΕΕΕΚ Κατερίνης, οι οποίοι παρέλαβαν το βραβείο τους με μεγάλη χαρά.

➤ Την Πέμπτη 30-01-2020, ημέρα γιορτής των Τριών Ιεραρχών το σχολείο μας έκοψε βασιλόπιτα για τους μαθητές του και γέμισε χαρά και χαμόγελα. Ο τυχερός μαθητής που βρήκε το φλουρί ήταν ο Κωνσταντίνος μας. Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων του ΕΕΕΕΚ Κατερίνης για την προσφορά της βασιλόπιτας.

➤ Την Τετάρτη 29-01-2020, ολοκληρώθηκε η 2η συνεδρίαση του 3ου Σχολικού Δικτύου Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ) Πιερίας, παρουσία του Συντονιστή κου Αντωνίου Χρήστου, της κοινωνικής  λειτουργού Χατζηαντωνίου Σταματίας, της ψυχολόγου Βαφοπούλου Γεωργίας και των Διευθυντών των πέντε γενικών σχολείων Σαπίδη Παναγιώτη (Διευθυντής του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης), Ανδρικόπουλο Αυγουστίνο (Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Κορινού), Μπέη Κωνσταντίνα (Διευθύντρια του Γυμνασίου Περίστασης), Νικολή Χρήστο (Διευθυντή του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης) και Πούτη Ιωάννη (Διευθυντή του Γυμνασίου Κορινού). Την ίδια μέρα έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας του 3ου ΣΔΕΥ με τυχερή την κα Χατζηαντωνίου Σταματία.

➤ Η ΙΠΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΩΝΕΙ…..  Και αυτή την Παρασκευή (31-01-2020) είμασταν πιστοί στο ραντεβού μας με τη Χάιντι. Μόνο που αυτή τη φορά είχαμε ως συνεργάτη το έτερο σχολείο ειδικής αγωγής της Β/θμιας Εκπαίδευσης. Μαθητές και των δυο σχολείων απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα και το μάθημα στη φύση.